ПРОДУКТИ
Кошница

DOUBLE WOOD Lumbrokinase/ Лумброкиназа х 120 капсули

DOUBLE WOOD Lumbrokinase/ Лумброкиназа х 120 капсули
DOUBLE WOOD Lumbrokinase/ Лумброкиназа х 120 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10410
71.00лв.
Купи

Lumbrokinase
Лумброкиназа за сърдечно-съдовата система
Хранителна добавка, 120 капсули 

Lumbrokinase / Лумброкиназа, 120 капсули, e хранителна добавка на американската компания Double Wood Supplements. Марката е производител на висококачествени добавки и ноотропни средства, сертифицирани при строг контрол на качеството в САЩ.
 
Лумброкиназата е ензим, който действа чрез разграждане на фибриноген - специфичен протеин, който може да се натрупа в кръвоносните съдове и да попречи на правилното кръвообращение. Лумброкиназата също има антитромботични свойства, като помага да се предотврати слепването на кръвните клетки. Хранителната добавка допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и подобрява циркулацията на кръвта в човешкото тяло.

Какво е Lumbrokinase / Лумброкиназа и как действа?
Лумброкиназата е ензим с фибринолитични и протеолитични свойства. Спомага за предотвратяване на съсирването на кръвта, тъй като разгражда фибриногена - протеинът, основен участник в съсирването на кръвта. Докато съсирването на кръвта е необходимо за заздравяването на рани, в някои случаи прекомерното сгъстяване на кръвта може да доведе до образуването на кръвни съсиреци, които да провокират развитието на състояния като дълбока венозна тромбоза или инсулт.

В традиционната китайска медицина лумброкиназата се извлича от земни червеи и по-специално вида Lumbricus rubellus. Практикуващите правят чай от тези смлени земни червеи и го използват при различни здравословни проблеми, въпреки че прахообразната форма на екстракта става все по-често срещана.

Западната медицина обръща специално внимание на лумброкиназата през 1980 г., като идентифицира специфичен ензим и изследва различните му потенциални ползи за здравето. 
В наши дни лумброкиназата се превръща в популярна хранителна добавка за поддържане на здравословното кръвообращение и сърдечно-съдовото здраве. 
Хранителната добавка Lumbrokinase на Double Wood е висококонцентрирана, а екстрактът е стандартизиран до 10 000 FU на грам.

Здравословни ползи от приема на продукта:

●    Поддържа нормалната циркулация на кръвта – Лумброкиназата може да спомогне за поддържането на нормалното кръвообращение чрез понижаване на плазмените нива на протеини, които могат да нарушат кръвния поток;
●    Подпомага сърдечно-съдовото здраве – изследванията показват, че лумброкиназата може да поддържа сърдечно-съдовото здраве чрез насърчаване на здравословното кръвообращение;
●    Произведена в САЩ - хранителните добавки на компанията Double Wood Supplements се произвеждат в САЩ и се тестват щателно, за да се гарантират техните чистота и ефективност;
●    Не съдържа глутен и ГМО. 

 

Баркод: 850033272277
 
Съставки:               ( в 2 капс.)      ( дн.доза)
Лумброкиназа           150 mg               150 mg
Капсула (хипромелоза).
Не съдържа: Глутен, ГМО. 


Приложение: Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.
Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г: По 2 капсули дневно.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Double Wood® Supplements, USA


Вносител: Холиста Експрес ЕООД  гр. София, кв. Полигона, бл.43 
Тел:  0700 12 498
Нето тегло: 21 g