ПРОДУКТИ
Кошница

DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули

DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
DOUBLE WOOD Moringa / Моринга х 210 капсули
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a10423
73.50лв.
Купи

MORINGA/МОРИНГА за укрепване на цялостното здраве
Хранителна добавка, 210 капсули

MORINGA/МОРИНГА на американската компания Double Wood Supplements укрепва цялостното здраве и подпомага нормалното функциониране на организма. 

Moringa oleifera е растение, което се използва от векове поради своите лечебни свойства и многобройни ползи за здравето. Растението вирее главно в Индия, но също така расте в Азия, Африка и Южна Америка. Има противогъбични, антивирусни, антидепресантни и противовъзпалителни свойства.

Моринга има лечебен ефект при много заболявания и съдържа полезни за здравето съединения като протеини, витамини и минерали.

Здравословни ползи от приема на моринга

1.    Укрепване и подхранване на кожата и косата
Моринга съдържа протеини, хидратиращи и детоксикиращи елементи, които подобряват състоянието на кожата и косата. Може да помогне и при лечение на кожни инфекции и рани.

2.    Лечение на отоци
Отокът е обективно състояние, при което екстрацелуларна течност се натрупва на неспецифични места в тялото. Ако отоците се развиват в резултат на възпаление, то тогава Моринга може да бъде много ефективна. Противовъзпалителните ѝ свойства могат да спомогнат за предотвратяването и регресията на отоци в различни части на тялото.

3.    Защита на черния дроб
Моринга предпазва черния дроб от увреждане и може да ускори процеса на възстановяване.

4.    Превенция и лечение на рак
Екстрактът от моринга притежава свойства, които могат да помогнат за превенцията на развитието на различни видове карцином. Също така съдържа ниазимицин - съединение, което потиска развитието на туморните клетки.

5.    Подобряване на симптоми от гастроинтестиналния тракт
Екстрактът от моринга помага лечението на някои стомашни оплаквания, запек, гастрит и улцерозен колит. Антибактериалните свойства на морингата могат да помогнат за инхибирането на растежа на различни патогени, а високото ѝ съдържание на витамини от В-комплекса подобрява храносмилането.

6.    Борба с бактериалните заболявания
Поради своите антибактериални, противогъбични и антимикробни свойства екстрактът от моринга може да се бори ефективно с инфекции, причинени от патогени като Salmonella, Rhizopus и E. Coli.

7.    За здрави кости 
Моринга съдържа калций и фосфор, които помагат за поддържането на здрави кости. Заедно със своите противовъзпалителни свойства екстрактът от моринга може бъде полезен при лечение на състояния като артрит.

8.    Подобрява настроението
Екстрактът от моринга има благоприятен ефект при лечение на депресия, тревожност и умора.

9.    Защита на сърдечно-съдовата система
Мощните антиоксиданти, открити в екстракта от Моринга, могат да помогнат за предотвратяване на развитието на сърдечни увреждания.

10.    Лечение на анемия
Моринга може да помогне на тялото да абсорбира повече желязо, като по този начин увеличава броя на еритроцитите. Растителният екстракт е много полезен за лечение и профилактика на желязо-дефицитна анемия.

Double Wood Supplements е американска компания, която предлага чисти хранителни добавки и ноотропни средства с най-високо качество.
Компанията е основана от братята Рийз и Евън Ууд през 2014 година със седалище във Филаделфия, САЩ. Всеки продукт с марката Double Wood се подлага на безкомпромисен контрол на качеството, за да се гарантира ангажимента на компанията към крайния потребител. Марката предлага богат асортимент от добавки, съчетаващи най-новите научни открития с грижата за здравето.
Днес Double Wood Supplements е включена в списъка на 500-те най-бързо развиващи се частни компании в Америка. Тя произвежда широк спектър от хранителни добавки, много от които са иновативни и са патент на компанията. Продуктите не съдържат ГМО и глутен.

 

Баркод: X002DWNZNX

Съставки:                       ( в 2 капс.)      ( в дн.доза)
Моринга Органик           1000 mg          1000 mg
Пудра от лист
Хипромелозна капсула, оризово брашно.
Не съдържа: Глутен, ГМО.


Приложение: Допринася за нормалното функциониране на организма.
Забележка: Да не се използва от бременни и кърмещи жени, както и от лица под 18 годишна възраст. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: По 2 капсули дневно.
Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина!
Годност и партида: Маркирани на опаковката.
Производител: Double Wood® Supplements, USA

Вносител: Холиста Експрес ЕООД гр. София, кв. Полигона, бл.43 ,
Тел: 0700 12 498
Нето тегло: 112 g