ПРОДУКТИ
Кошница

Dr. Frei Pro ЗАЩИТНА МАСКА

Dr. Frei Pro ЗАЩИТНА МАСКА
Dr. Frei Pro ЗАЩИТНА МАСКА
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4821
9.90лв.
Купи

Dr. Frei Pro ЗАЩИТНА МАСКА

Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихавица, прахови частици и аерозоли. Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени места. Сфери на приложение: на места където се образува прах - строителството, производството, работа в прашни помещения, козметични салони, почистване, животновъдство, придвижване из града с колело, скутер, мотоциклет, в градския транспорт, градинарството. Не гарантира 100% защита. Продукта не е медицинско изделие.

Характеристики:

Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихавица, прахови частици и аерозоли. Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени места. Сфери на приложение: на места където се образува прах - строителството, производството, работа в прашни помещения, козметични салони, почистване, животновъдство, придвижване из града с колело, скутер, мотоциклет, в градския транспорт, градинарството. Не гарантира 100% защита. Продукта не е медицинско изделие,

МАТЕРИАЛ

Трислоен дишащ нормофлекс. Външният слой е полиестер, върешният е полиуретанова пяна, външният слой е натурален памук: осигурява дихателна защита и не дразни кожата.