ПРОДУКТИ
Кошница

Dr. Frei Pro S8514 БАНДАЖ ЗА КИТКА РЕГУЛИРУЕМ

Dr. Frei Pro S8514 БАНДАЖ ЗА КИТКА РЕГУЛИРУЕМ
Dr. Frei Pro S8514 БАНДАЖ ЗА КИТКА РЕГУЛИРУЕМ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a4794
12.20лв.
Купи

Dr. Frei Pro S8514 БАНДАЖ ЗА КИТКА РЕГУЛИРУЕМ

Бандажът облекчава болката, като фиксира и компресира увредената става. Дишащият еластичен материал гарантира умерена фиксация и стабилизация на лъчево-китковата става. Осигурява терапевтична топлинна и компресионна опора на лъчево-китковата става. Велкро закопчалката регулира степента на компресия на китката и осигурява удобно прилягане и стабилизация по време на тренировка. Вътрешният слой е изработен от мека памучна тъкан за комфорт. Универсален размер (един размер е подходящ за повечето хора). Подходящ за лявата и дясната ръка. 

 

Начин на употреба:

Болков синдром при травми и заболявания на лъчево-китковата става. За ограничаване на подвижността на ставата при травми, контузии и разтягане на сухожилия. Хронично възпаление на сухожилия. Състояние след травми и/или операции. Високи натоварвания на китката при физически труд (вибрации, въртене, повдигане на тежести). Профилактика на травми на ставата при спортуване.

  • Дишащият материал (аеропрен) запазва топлината, без да препятства въздухопропускливостта (защита, терморегулация и др.), подобрява кръвообращението, осигурява максимален комфорт при употреба.
  • Еластичната лента подобрява комфорта при поставяне на изделието
  • Подходящ за лявата и дясната ръка

 

Размер:

  • УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР - Обиколка на китката - 14 - 24 см