ПРОДУКТИ
Кошница

ELGYDIUM ПАСТА ЗА ЗЪБИ РАЗКРИВАЩА ПЛАКАТА 50мл ОС

ELGYDIUM ПАСТА ЗА ЗЪБИ РАЗКРИВАЩА ПЛАКАТА 50мл ОС
ELGYDIUM ПАСТА ЗА ЗЪБИ РАЗКРИВАЩА ПЛАКАТА 50мл ОС
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7634
10.50лв.
Купи

ELGYDIUM ПАСТА ЗА ЗЪБИ РАЗКРИВАЩА ПЛАКАТА 50мл ОС

Паста за зъби, която разкрива зъбната плака. Елгидиум Паста за зъби разкриваща плаката съчетава във формулата си естествени оцветяващи агенти, които визуализират зъбната плака и я правят лесна за почистване, както и активни съставки, които защитават зъбния емайл и го предпазват от развитие на кариес. Като истинска иновация тази паста превръща миенето на зъби в забавление за деца и възрастни.

 

Състав:

Fluorinol® (nicomethanol hydrofluoride, 1000 ppm флуорни йони, патент на лаборатории Pierre Fabre): свързва се здраво към повърхността на емайла като я реминерализира, подсилва и защитава зъбите.

Siliglycol (PEG-12 dimethicone): филмообразуващ агент, който увеличава продължителността на действие на Fluorinol® дори и след изплакване.

Оцветяващ микс: микс от зелени багрила, които имат свойството да се свързват със зъбната плака и да я оцветяват в зелено.

 

Начин на употреба:

Паста за зъби ELGYDIUM PLAQUE DISCLOSING Разкриваща зъбната плака е предназначена за употреба веднъж или два пъти седмично, като се редува с класическа паста за зъби, но е възможно и ежедневното използване на продукта.

Измийте зъбите си в продължение на 2 - 3 минути по стандартния за Вас начин, изплакнете и проверете за наличието на зелено оцветяване по зъбната повърхност. При наличие на оцветени участъци, измийте с четката за зъби отново без да добавяте ново количество паста за зъби. ELGYDIUM Разкриваща плаката не оцветява брекети и ортодонтски апарати. В случай на прием на флуор от други източници, консултирайте се с дентален лекар.