ПРОДУКТИ
Кошница

ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл

ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл
ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7638
11.50лв.
Купи

ELGYDIUM CLINIC SENSILEAVE ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Паста за зъби специално разработена за облекчаване на болката при чувствителни зъби още от първото приложение, а след 4 седмици при ежедневна употреба болката значително намалява. Формулата на пастата спомага за образуването на защитна бариера, която блокира агресивните стимули, като защитава откритите зъбни тубули, добавеният флуоринол е патентована съставка, която реминерализира и укрепва емайла и повишава неговата устойчивост към киселини. Пастата ефективно премахва зъбната плака, отговорна за зъбен камък и кариеси, благодарение на абразивния ефект на силициевия диоксид. Elgydium Clinic Sensileave Toothpaste успокоява болката мигновено и притежава неустоим ментов вкус, който ви осигурява свеж дъх.

 

Състав:

  • FLUORINOL - Nicomethanol hydrofluoride (Никометанол хидрофлуорид);
  • калиев нитрат 10%

 

Начин на употреба:

Пастата за зъби Sensileave не може да се използва при деца под 12 години и при бременни и кърмещи жени, при липса на данни за безопасност при такива лица. Да не се използва при хора с непоносимост към фруктоза (вродена фруктоземия), поради наличието на сорбитол, трансформиращ се във фруктоза.

Мийте зъбите два до три пъти на ден, за предпочитане използвайки мека четка за зъби. Използвана в продължение на месец, тази паста за зъби помага за образуването на защитен филм върху зъбите.