ПРОДУКТИ
Кошница

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл
ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 50мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7627
8.60лв.
Купи

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Elgydium Whitening паста за зъби избелваща 50 мл е с натриев бикарбонат, който е под формата на неабразивни частици - микро-пулверизирани. Благодарение на тази съставка, ще полирате емайла си и ще имате по-искрящи и бели зъби. Elgydium Whitening паста за зъби избелваща 50 мл е изключително добро средство, с което усмивката ви ще стане много привлекателна, а резултатът ще е още по видим с течение на времето. С аромат и вкус на свежа мента. Препоръчително е използването поне 2 пъти на ден. Elgydium е част от портфолиото на Pierre Fabre, лидер на европейския пазар за продукти, свързани с орална грижа и хигиена. Вече повече от 40 години, брандът предлага асортимент от различни пасти за зъби, четки за зъби, гелове и конци за зъби. С помощта на различни иновации и лабораторни изследвания, марката непрестанно развива своите продукти с отговорност към чувствителните зъби и предпазване на устната кухина.

 

Състав:

WATER (AQUA), GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SODIUM BICARBONATE, SODIUM LAURYL SULFATE, FLAVOR (AROMA), TITANIUM DIOXIDE (Cl 77891), TRIETHANOLAMINE, CELLULOSE GUM, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, SODIUM CARBONATE, SODIUM SACCHARIN.

 

 

Начин на употреба:

Пастата се изтисква върху суха четка. Трябва да миете зъбите си по обичайния начин, като наблягате на оцветените участъци. Препоръчва се да се използва минимум 2 пъти на ден.