ПРОДУКТИ
Кошница

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75мл

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75мл
ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 75мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7626
10.80лв.
Купи

ELGYDIUM WHITENING ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ

Избелваща паста за зъби, подходяща ежедневна грижа за безопасно полиране и премахване на повърхностните петна от емайла. Тя съдържа микропулверизирана сода бикарбонат, която поддържа и освежава  зъбите, като щади емайла и венците. Специално разработените с малки размери частици, ефективно проникват в емайла, премахват вредните отлагания от: храна, напитки, цигари и други. Благодарение на микропулверизирания натриев бикарбонат Елгидиум Уайтенинг елиминира повърхностните оцветявания, като предпазва зъбите. С ментов вкус, който оставя усещане за свежест и чистота. За ежедневна орална хигиена. Спомага за премахването на повърхностните оцветявания по зъбите, които са следствие от храна и тютюнопушене. Удължава избелващия ефект, който е постигнат след професионално почистване или избелване. Спомага за завръщането на естествения блясък и белота на зъбите, без да уврежда емайла. Пастата полира неабразивно, премахва петната в дълбочина и удължава ефекта постигнат от професионални процедури за избелване. Видими резултати се наблюдават след две седмици. Пастата е с приятна измивна база и не съдържа флуорид.

 

Състав:

WATER (AQUA), GLYCERIN, HYDRATED SILICA, SODIUM BICARBONATE, SODIUM LAURYL SULFATE, FLAVOR (AROMA), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), TRIETHANOLAMINE, CELLULOSE GUM, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, SODIUM CARBONATE, SODIUM SACCHARIN

 

Начин на употреба:

Използвайте пастата с подходяща четка за зъби (например Elgydium Whitening с Microball система - Избелваща четка за зъби) 2 или 3 пъти на ден след всяко хранене. Поради своята ефикасност пастата може да причини леко дразнене на венците. Ако изпитате раздразнение, разредете употребата й, като я редувате с паста за чувствителни венци. Измивайте зъбите 2 пъти на ден, след хранене, в продължение на 1 минута.