ПРОДУКТИ
Кошница

ELGYDIUM WHITENING COOL LEMON ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС СВЕЖ ЛИМОН 75мл

ELGYDIUM WHITENING COOL LEMON ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС СВЕЖ ЛИМОН 75мл
ELGYDIUM WHITENING COOL LEMON ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС СВЕЖ ЛИМОН 75мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7628
10.80лв.
Купи

ELGYDIUM WHITENING COOL LEMON ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ВКУС СВЕЖ ЛИМОН 

Избелваща паста за зъби с вкус на свеж лимон. Благодарение на микропулверизирания натриев бикарбонат Елгидиум Уайтънинг Избелваща паста за зъби елиминира повърхностните оцветявания, като предпазва зъбите. С ментов вкус, който оставя усещане за свежест и чистота. За поддържане на ежедневна устна хигиена. Удължава ефекта след професионално почистване и избелване на зъбите, благодарение на полиращите си съставки. Спомага за отстраняване на повърхностните оцветявания на емайла, причинени от ежедневни навици (чай, кафе, никотин, червено вино).  

 

Състав:

Съдържа микро-пулверизиран натриев бикарбонат

• Пет пъти по-малки кристали от тези на стандартния натриев бикарбонат. Микро-пулверизираната форма може по-ефективно да полира грапавините в естествения релеф на емайла.

 

 

Начин на употреба:

Използвайте 2 - 3 пъти на ден, след всяко хранене с подходяща четка за зъби, за предпочитане Elgydium Whitening Избелваща четка за зъби с микросфери. Поради ефективността на формулата тази паста за зъби може да предизвика слабо раздразнене на венците. Ако това се случи, използвайте пастата по - рядко или я редувайте с паста за чувствителни зъби ELGYDIUM Sensitive. Да не се съхранява при температура над 25°C.