ПРОДУКТИ
Кошница

ELUDRIL CLASSIC ВОДА ЗА УСТА 200мл

ELUDRIL CLASSIC ВОДА ЗА УСТА 200мл
ELUDRIL CLASSIC ВОДА ЗА УСТА 200мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7694
15.40лв.
Купи

ELUDRIL CLASSIC ВОДА ЗА УСТА

Елудрил представлява вода за уста-концентрат, която е подходяща ежедневна грижа с антиплаково действие. Тя съдържа комбинация от съставки: 0.10% Сhlorhexidine - с антисептично и антиплаково действие, ефективна срещу бактерии и натрупване на плака и 0.50% Chlorobutanol, който почиства и успокоява. Благодарение на комбинацията от 2 съставки: почистващ Chlorhexidine digluconat (0,1%) и Chlorbutanol (0,5%) се осигурява поддържането на добра орална хигиена. Използвайте като допълнение след миенето на зъби. Клинично доказана ефикасност, тествана под стоматологичен и педиатричен контрол. Вода за уста Eludril Classic може да се използва като допълнително средство при пародонтална и имплантологична терапия. Подходяща е за пациенти с ортодонтски апарати, зъбни протези или импланти. Видими резултати се наблюдават след 15 дни употреба. 

 

Състав:

Chlorhexidine digluconate (0.1%), Chlorobutanol (0.5%).

 

Начин на употреба:

Използвайте два пъти дневно (сутрин и вечер) след измиване на зъби. Препоръчително е да използвате в продължение на 15 дни.

За възрастни: напълнете 15 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия.
За деца от 6 до 12 години: напълнете 10 мл от разтвора в мерителната чашка и допълнете с хладка вода до горната мерителна линия.