ПРОДУКТИ
Кошница

ELUDRIL EXTRA ВОДА ЗА УСТА 300мл

ELUDRIL EXTRA ВОДА ЗА УСТА 300мл
ELUDRIL EXTRA ВОДА ЗА УСТА 300мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7691
11.10лв.
Купи

ELUDRIL EXTRA ВОДА ЗА УСТА

Eludril Extra Елудрил Екстра вода за уста 300 мл представлява вода за уста с висока концентрация, която има продължително антисептично действие. Този продукт е идеален за орална хигиена и грижа. Помага изключително при чувствителни венци, преди и след дентални терапии, подходящ за хора с импланти и ортодонтски апаратчета

MOUTHWASH ELUDRIL EXTRA 300ML има действие в продължение на 12 часа. Водата може да се използва директно и няма в състава си алкохол. Не дразни деликатната лигавица на венеца.

ELUDRIL представлява гама от вода за уста. В нея има разнообразни продукти за борба с бактериите, отговорни за натрупването на зъбна плака. В следствие на нея се появява раздразнение във венците. Брандът предлага решение за подобрена ежедневна хигиена на устната кухина, след измиване с паста за зъби. С помощта на водите за уста от марката се намалява зъбната плака и можете да поддържате венците здрави, ден след ден. Продуктите се препоръчват за деца над 6-годишна възраст.

 

Състав:

Flavor (Aroma), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycol, Red 40 (CI 16035), Glycerin, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Propylene, Chlorhexidine Digluconate, Potassium Acesulfame, Aqua.

 

Начин на употреба:

Препоръчваме да се използват 2 пъти на ден - сутрин и вечер, като 10 мл. от разтвора са достатъчни за цялостно измиване на устата. Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.За външна употреба, избягвайте контакт с очите.Съхранявайте при температура под 25 градуса.Да не се използва след изтичане на крайния срок.