ПРОДУКТИ
Кошница

ELUPERIO ВОДА ЗА УСТА 300мл

ELUPERIO ВОДА ЗА УСТА 300мл
ELUPERIO ВОДА ЗА УСТА 300мл
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a7692
9.56лв.
Купи

ELUPERIO ВОДА ЗА УСТА

Eludril EluPerio Елудрил ЕлуПерио вода за уста 300 мл съдържа активната съставка - ХЛОРХЕКСИДИН 0,12%. Водата се препоръчва за приложение като допълващ продукт към ежедневното почистване на устната кухина. Защитава венците срещу раздразнение, кървене и подуване, намалява натрупването на зъбна плака и зъбен камък, неутрализира бактериите. ELUPERIO MOUTHWASH 300ML е подходяща вода за уста за ежедневна употреба по два пъти на ден, след старателно измиване с паста и четка за зъби. Има специално разработена формула без алкохол. ELUDRIL представлява гама от вода за уста. В нея има разнообразни продукти за борба с бактериите, отговорни за натрупването на зъбна плака. В следствие на нея се появява раздразнение във венците. Брандът предлага решение за подобрена ежедневна хигиена на устната кухина, след измиване с паста за зъби. С помощта на водите за уста от марката се намалява зъбната плака и можете да поддържате венците здрави, ден след ден. Продуктите се препоръчват за деца над 6-годишна възраст.

 

Състав:

Aqua, Propylene Glucol, Glicerin, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Aroma, Benzyl Alcohol, Chlorhexidine Digluconate, CI 16255, Limonene, Potassium Acesulfame.

 

Начин на употреба:

Препоръчваме да се използват 2 пъти на ден - сутрин и вечер, като 15 мл. от разтвора са достатъчни за цялостно изплакване на устата.