ПРОДУКТИ
Кошница

Famille Mary Био сироп с пчелен мед, пасифлора, глог1 25 ml

Famille Mary Био сироп с пчелен мед, пасифлора, глог1 25 ml
Famille Mary Био сироп с пчелен мед, пасифлора, глог1 25 ml
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8590
17.00лв.
Купи

Famille Mary Био сироп с пчелен мед, пасифлора, глог при безсъние

Стрес, силни емоции, проблеми в работата или от личен характер, късно лягане, прием на възбуждащи храни и напитки, продължително застояване пред различни електронни устройства… Специфичният ни начин на живот може да доведе до нарушаване на работата на биологичния часовник – трудно запиване, лек и повърхностен сън, често събуждане, преждевременно ставане. Медицинския термин за това състояние е инсомния, а от него страдат около 30 % от мъжете и 35 % процента от жените, включително и децата. С напредването на възрастта все повече се нарушава режима на сън и бодърстване, а последиците са сериозни: организмът не може да си отпочине, намалява се работоспособността, нараства напрежението. В такъв случай е необходимо да вземете бързи мерки, за да не се превърне бесънието в хроничен проблем. Доверете се на Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine – изцяло натурално природно средство за регулиране на нервната система. Комбинацията от мед, пасифлора, глог (плюс етерично масло от портокалово дърво и китайска ангелика) спомага за насърчаване на съня. Тази формула нежно успокоява след прием преди лягане и по този начин осигурява пълноценна почивка през нощта. Продуктът се препоръчва и за по-лесно заспиване при хиперактивни деца.

Elixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine е изцяло натурален продукт от екологично био земеделие. Зад качеството му застава Famille Mary® - френска семейна компания с история от 1921 г., която започва с…дядовата мелница в сърцето на регион Анжу в долината на Лоара. С днешна дата фамилната памет е съхранена чрез медоносната къща Beau-Rivage, където Famille Mary произвежда и предлага богат избор от мед и природни продукти, а качеството им е гарантирано със стриктен лабораторен анализ и контрол.

Еlixir Tranquilis® Bio Miel Passiflore Aubépine съдържа доказани средства за успокояване на нервната система, намаляване на стреса и напрежението и осигуряване на по-добър сън. Формулата оказва следното действие:
Скъсява времето за заспиване като намалява нервното напрежение и оказва ефект срещу признаците на стрес, преумора, силни емоции и безпокойство благодарение на екстракта от глог. Балансира хормоните чрез екстракта от китайска ангелика.
Има успокояващ и реласкиращ ефект чрез комбинацията от мед, портокалово етерично масло и глог.
Намалява внезапното събуждане и трудното повторно заспиване благодарение на ефекта от глог и пасифлора.
Подобрява възстановителния сън чрез екстракта от пасифлора.

 

Състав:

Съставки в 10 ml / 2 ч.л: Фруктозен сироп*, пчелен мед* 2.8 ml, аромат: етерично масло от портокалово дърво, сух екстракт от китайска ангелика 0.01 ml (малтодекстрин), сух екстракт от цвят на глог* (малтодекстрин), сух екстракт от цвят на пасифлора* 0.01 ml (малтодекстрин), брашно от гума гуар, пречистена вода.

 

Начин на употреба:

По 10 ml / 2 ч.л. веднъж дневно вечер, 1 час преди сън. Може да разтваряте в чай или вода.