ПРОДУКТИ
Кошница

Famille Mary Комплекс за добро храносмилане с бирена мая, активен въглен и цветен прашец капс х60

Famille Mary Комплекс за добро храносмилане с бирена мая, активен въглен и цветен прашец капс х60
Famille Mary Комплекс за добро храносмилане с бирена мая, активен въглен и цветен прашец капс х60
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8589
16.80лв.
Купи

Famille Mary Комплекс с бирена мая, активен въглен и цветен прашец за добро храносмилане

Тежест и болка в стомаха, парещи киселини, газове и подуване, запек и диария…Това са само част от симптомите на нарушено храносмилане, които причиняват сериозен дискомфорт и могат рязко да влошат качеството ни на живот. Причините за подобно състояние са различни – от органичен и физиологичен характер, като най-често се пораждат от съвременния начин на живот и последиците от небалансиран диетичен режим, лоши хранителни навици, повишен стрес, намалена двигателна активност, злоупотреба с алкохол, цигари и други вредни вещества. Ако подобно състояние често ви вади от нормалния ритъм на живот, може да си осигурите бързо облекчение на неприятните симптоми с Digestion Pollen, Levure, Charbon / Комплекс за добро храносмилане с бирена мая, активен въглен и цветен прашец на френската компания Famille Mary. Това е изцяло натурален, иновативен продукт, а специално подбраните му съставки действат синергично в посока осигуряване на добро храносмилане и здрава чревна флора – сигурна защита от развитие на болестотворни бактерии и последващи инфекции. Ефектът на Digestion Pollen, Levure, Charbon за храносмилането се обуславя от комплексното действие на основните съставки - бирена мая, активен въглен и цветен прашец.

За какво помага

Има ефективно действие при нарушения (остри и хронични) на гастроинтестиналния тракт, свързани с възпаление на стомашната лигавица като гастроезофагеална рефлуксна болест, язва, гастрит, както и възпалителни състояния като панкреатит, хранителни отравяния, хранителни алергии.
Облекчава симптомите при нарушена работа на стомашно-чревния тракт като метеоризъм, запек, диария, стомашни спазми, повръщане, киселини, синдром на раздразненото черво.
Подобрява усвояването на хранителни вещества, постъпили от храната.
Спомага за образуването на т.нар. „добри бактерии” в червата.
Пречи на размножаването на гнилостните бактерии в червата.
Стимулира чревната перисталтика.
Допринася за нормалното отделяне на стомашни ензими. Спомага за секрецията на стомашен сок, нормализира киселинността.
Подпомага абсорбирането и елиминирането на външни и вътрешни токсини при хранителни интоксикации, остри и хронични отравяния с алкалоиди, тежки метали, лекарства, пестициди и др.


 

Състав:

Съставки:    в 4 капс    дн.доза/ 6 капс.
Бирена мая    680 mg                       1020 mg
Активен въглен    400 mg               600 mg
Цветен прашец    40 mg         60 mg
Хипромелозна капсула.

 

Начин на употреба:

Oт 4 до 6 капсули дневно, с чаша вода.