ПРОДУКТИ
Кошница

Famille Mary Пчелен мед от лимоново дърво 360g

Famille Mary Пчелен мед от лимоново дърво 360g
Famille Mary Пчелен мед от лимоново дърво 360g
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8617
22.00лв.
Купи

Famille Mary Пчелен мед от лимоново дърво за енергия и тонус

Ако харесвате перфектната комбинация от мед и лимон, ще се влюбите в лимоновия мед от първа лъжичка! Вкусово той съчетава киселинността на лимона със сладостта на меда, а по отношения на ползите за здравето се радва на заслужена слава и почти няма конкуренция сред натуралните средства за подсилване на организма. Помага при кашлица и има отхрачващ ефект, съдейства за изчистване на организма от токсини и осигурява красива и млада кожа.

Медът от лимоново дърво е с нежен флорален аромат и дъх на южно слънце от градините на Средиземноморието. Пропит с цитрусови нотки, той е истинска покана за пътуване към испанския юг на Валенсия, Испания и ще ви пренесе сред лимоновите дървета с техните ефирни бели цветове, изпълващи с ухание мартенските светли дни. Независимо дали ще прибавите тази кехлибарена течност към чая си, или ще намажете с нея филия топъл хляб с масло, лимоновият мед истински ще поглези сетивата ви.

Френско качество с дъх на испански лимони

Лимоновият мед Miel de citronnier се отличава със светложълт цвят, притежава съвършено гладка текстура и оставя елегантно докосване на небцето. Той предава есенцията на прясно смачкани листа от едноименното дърво, богати на цитрусови нотки и фин парфюм, като напълно удовлетворява желанието за плодов вкус. Този пчелен продукт е запазена мярка на Средиземноморието, особено, ако е събран от пчелите, които с пъстрото си жужене изпълват тишината на следобедната сиеста на Испания, по-специално благословената от Бога област Валенсия. Именно там са разположени кошерите на Famille Mary® - френска семейна компания с история от 1921 г., която започва с…дядовата мелница в сърцето на регион Анжу в долината на Лоара. С днешна дата фамилната памет е съхранена чрез медоносната къща Beau-Rivage, където Famille Mary произвежда и предлага богат избор от мед и природни продукти, а качеството им е гарантирано със стриктен лабораторен анализ и контрол.

Вкусен и полезен за здравето
Miel de citronnier на Famille Mary® е уникален продукт, който съчетава полезните качества на меда и лимона. Лимоните са естествен източник на витамин С, витамин В, въглехидрати, магнезий, фосфор и калций, докато медът съдържа витамин В, фолиева киселина, витамин С, магнезий, фосфор и калий. Отличително качество на лимоновият мед, което го отличава от останалите видове мед, е, че е алкална храна и съдейства за постигане на алкално-киселинен баланс в тялото.

Лимоновият мед може да осигури следните ползи за здравето:

  • Противовъзпалителни
  • Антиоксидантни
  • Антибактериални
  • Стимулиращи метаболизма
  • Потискащи апетита
  • Имуномодулиращи
  • Подобряващи храносмилането
  • Детоксикиращи


 

Състав:

Пчелен мед от лимоново дърво (от овощни градини във Валенсия, Испания) 360 g.