ПРОДУКТИ
Кошница

HARTMANN ДЕРМАПЛАСТ СТУДЕН/TОПЪЛ КОМПРЕС 12 X 29СМ

HARTMANN ДЕРМАПЛАСТ СТУДЕН/TОПЪЛ КОМПРЕС 12 X 29СМ
HARTMANN ДЕРМАПЛАСТ СТУДЕН/TОПЪЛ КОМПРЕС 12 X 29СМ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a9236
13.90лв.
Купи

HARTMANN ДЕРМАПЛАСТ СТУДЕН/TОПЪЛ КОМПРЕС

Термо гел-компрес за загряване или охлаждане на различни части от тялото като лакът, рамо, коляно, гръб, корем. Студената терапия се прилага за облекчаване на болка, като главоболие, зъбобол, ухапване от насекоми. При топлата терапия се стимулира кръвообращението, намалява напрежението, помага при ревматични и мускулни болки и болки в гърба. Хартман ДермаПласт Актив Студен/Топъл е подходящ за многократна употреба. Може да се поставя в микровълнова фурна и фризер.

 

Ползи:

 

  • При студена терапия: Охладеният компрес носи облекчение при синини, възпаления, треска, след ухапвания от насекоми, при главоболие, леки изгаряния, мигрена, кървене от носа, отоци, тенис лакът, изкълчване на стави, зъбобол или мускулно.

 

  • При топла терапия: Прилагането на затопления компрес има стимулиращ ефект върху кръвообращението, успокоява напрежението и носи облекчение при болки в кръста, гърба и мускулите, при ревматични и менструални болки.

 

Състав:

Гел, вода, пропиленгликол, желиращо вещество, оцветител, стабилизатор.

 

Начин на употреба:

  •  При студени компреси:


Охладете компреса при температура до -18°С за два часа в камерата на хладилник или във фризер и го поставете върху съответната част от тялото. Компресът може да се използва многократно, но трябва да бъде съхраняван във фризер.

 

  •  При топли компреси:


Поставете компреса за около 5 минути в гореща вода с максимална температура 80°С. Благодарение на обезвъздушения гел той може да се загрее в микровълнова фурна за 1 минута при 500 вата.


Оставете поне 30 минути почивка между две прилагания на компреса.