ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Бирена мая табл х240

HealthAid Бирена мая табл х240
HealthAid Бирена мая табл х240
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8077
18.60лв.
Купи

HealthAid Бирена мая – подсилва имунната система и подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите

Бирената мая (Saccaromyces cerevisiae) е естествен източник на витамини от група В, които допринасят за правилния метаболизъм и производство на енергия, както и за намаляване на умората. Витамините В също така спомагат за нормалната работа на нервната система, за здравето на косата и кожата и за психологическия комфорт. Бирената мая е и богат източник на хром, който допринася за поддържане на нормални нива на глюкозата в кръвта.


Супер бирена мая табл х 240 Хелт Ейд за по-здрава и блестяща коса
Бирената мая се използва успешно при загуба на коса, проблеми с кожата или чупливи нокти. Добавката е  богата на витамини от група B, подходящи за укрепване на косата и ноктите. Подпомага синтеза на храносмилателните ензими и хормоните, отговорни за здравето на имунната, сърдечно-съдовата система и кръвообращението.

Бирената мая е богата на аминокиселини, фибри и минерали, като желязо, цинк, магнезий и хром.


Супер бирена мая табл х 240 Хелт Ейд за контрол над запека и болките в корема
Ако често имате проблеми с храносмилането и запек, ако сте опитали всичко, за да подобрите състоянието си, но без резултат, предлагаме ви да научите как би могла да ви е от полза бирената мая. Последната е много богата на фибри, които оказват благоприятно въздействие за регулиране на чревния транзит. 

В допълнение, бирената мая укрепва чревната флора и предотвратява натрупването на газове и болезнено подуване на корема.


Супер бирена мая табл х 240 Хелт Ейд осигурява здраве, по-добър тонус и настроение