ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Бодилийн КЛА ПЛЮС капс + табл х30

HealthAid Бодилийн КЛА ПЛЮС капс + табл х30
HealthAid Бодилийн КЛА ПЛЮС капс + табл х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8078
49.70лв.
Купи

HealthAid Бодилийн КЛА ПЛЮС за отслабване

Бодилийн Кла Плюс съдържа конюгирана (свързана) линолова киселина, която може да повлияе благоприятно процесите на складиране и употреба на енергията в организма, като по този начин може да спомогне за намаляването на процента на мазнините в тялото. Включените в състава зелен чай, карнитин, орнитин, креатин, хром и коензим Q10 действат заедно за освобождаването на енергия от складираните в организма мазнини. Продуктът може да засили метаболизма, да повиши ефективността на инсулина в тялото, да намали чувството на остър глад и глад за сладко. За максимален ефект използвайте продукта в комбинация с балансирано хранене и спорт.

 

Състав:


Съдържание в 1 капсула:
Масло от свързана линолова киселина

(извлечено от слънчогледово и шафраново масло), съдържащо 80% CLA

1000 мг
Което осигурява:
Съдържание на CLA във всяка капсула    800 мг      
Съдържание в 1 таблетка:
Хром    200 мкг
Коензим Q10    15 мг
Полифеноли от зелен чай    100 мг
L-Орнитин    125 мг
L-Карнитин    125 мг
Креатин    125 мг

Други съставки:

Капсули: обвивка на капсулата (желиращ агент - желатин, овлажнители - глицерол, пречистена вода, естествени оцветители - карамел, титаниев диоксид). Таблетки: пълнител (малтодекстрин, микрокристална целулоза), глазиращ агент (хидрокси-пропил-метилцелулоза/HPMC, хипромелоза, титаниев диоксид, меден хлорофилин, вег. глицерин), антислепващ агент (силициев диоксид, вег. стеаринова киселина, вег. магнезиев стеарат).

 

Начин на употреба:

Възрастни - по 1 капсула и 1 таблетка дневно с храна.

Забележка: Бодилийн КЛА Плюс 30 табл.+30 капс. Хелт Ейд е английска хранителна добавка за отслабване. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.