ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Витамини от А до Я Актив ефф. табл х20

HealthAid Витамини от А до Я Актив ефф. табл х20
HealthAid Витамини от А до Я Актив ефф. табл х20
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8090
24.90лв.
Купи

HealthAid Витамини от А до Я Актив за имунитет

Ефервесцентните таблетки Хелт Ейд от А до Я актив са с уникална, внимателно формулирана и балансирана от опитни диетолози формула, съдържаща:

 - жизненоважни витамини и минерали;

 - цитрусови биофлавоноиди;

 - мощен антиоксидант Коензим Q10;

 - екстракт от зелен чай;

 - Корейски женшен.


Тази отлична формула се препоръчва:

  • при умора;
  • при проблеми със концентрацията;
  • за укрепване  на имунната си система;
  • за подобряване на метаболизма
  • за поддържане на здрава кожа
  • при забързан и стресов начин на живот. 
  • Витамини от А до Я Актив ефф. табл. х 20 Хелт Ейд съдържат добре балансирани 22 съставки, включително основните витамини и минерали, обогатени с мощни антиоксиданти и природни екстракти, чиито прием се препоръчват ежедневно за поддържането на здраво сърце, кожа, черен дроб и кръвоносни съдове. 


ПРЕДИМСТВА на основните съставки на витамини от А до Я Актив ефф. табл. х 20 Хелт Ейд: 

Корейски женшен - широко известен и изключително популярен адаптоген, който укрепва имунната система и помага на тялото да се бори с умората, като увеличава психическата и физическата енергия. 

Цитрусовите биофлавоноиди са силно полифенолно съединение, което се намира в кората и целулозата на цитрусовите плодове. Те са доказали, че имат превъзходна антиоксидантна активност, за да се борят с ефектите на свободните радикали. Те също така подобряват капилярната пропускливост и кръвния поток. 

Коензим Q10 (CoQ10) - един от най-мощните антиоксиданти, способни да неутрализират вредните свободни радикали. Той се използва и за производството на енергия, от която тялото ни се нуждае за клетъчен растеж и репродукция. Често се препоръчва за укрепване на сърцето, регулиране нивата на кръвната захар, повишаване на паметта, концентрация.

Зелен чай екстракт - обикновено се използва за изгаряне на мазнини. Той съдържа голямо разнообразие от основни хранителни вещества, включително витамини и минерали. Също така има високо съдържание на полифеноли, за които се смята, че са от жизненоважно значение за насърчаването на добро здраве. 

Цинкът участва в производството на допамин - отговаря за доброто настроение. Поддържа ДНК синтеза и клетъчното делене. Недостигът му допринася за лошо психично здраве, проблеми с простатата и алергии.

 

Състав:

 

Начин на употреба: