ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Кидс Пробио 5 милиарда прах 30 г

HealthAid Кидс Пробио 5 милиарда прах 30 г
HealthAid Кидс Пробио 5 милиарда прах 30 г
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8109
47.40лв.
Купи

HealthAid Кидс Пробио 5 милиарда прах 30 г

Кидс Пробио е комбинация от пробиотици и ФОС - уникална формила, съдържаща лактобацили и прeбиотик, създадена, за да подпомага поддържането на баланса в храносмилателната система.

Подходящ е като подкрепа по време на храносмилателни разстройства, както и за възстановяване на стомашната флора след антибиотична терапия. 

Включените в състава щамове са устойчиви на стомашните киселини и жлъчния сок и така те достигат до червата в чист вид и със запазена максимална сила. 

Кидс Пробио може да спомогне за намаляването на продължителността и честотата на диарията, както и да окаже подкрепа на имунната система и на чревната функция. Също така може да окаже благоприятен ефект върху усвояването на хранителните вещества от организма, върху баланса на бактериалната флора, върху усвояването на лактозата при деца с лактозна непоносимост. Възможно е да окаже положителен ефект и при запек.

Кидс Пробио с ФОС на Хелт Ейд може да се използва ежедневно за подкрепа на цялостното здравословно състояние или за кратък период от време при храносмилателни проблеми или след антибиотична терапия.

 

Състав:

Съдържание в ¼ чаена лъжичка = 1 грам (препоръчителна дневна доза):

  • Bifidobacterium lactis & Lactobacillus acidophilus - 5 милиарда
  • Фруктоолигозахариди (FOS) - 50 мг


Други съставки:

пълнител (малтодекстрин от ориз), антислепващ агент (силициев диоксид). Не съдържа глутен и млечни продукти.

 

Начин на употреба:

За деца над 1 година - смесете 1/4 чаена лъжичка от праха (равна на 1 грам). Това е еднократна доза за деня.

Освен с вода, прахът може да се смеси и с друга течност, бебешка храна или адаптирано мляко. Трябва да се използва веднага след приготвяне.

Внимание: ако след приема на този продукт се появи диария, намалете приема наполовина.