ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Проставитал капс х30

HealthAid Проставитал капс х30
HealthAid Проставитал капс х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8125
33.20лв.
Купи

HealthAid Проставитал за простата

ПРОСТАВИТАЛ КАПС. Х 30 ХЕЛТ ЕЙД е продукт за мъже, който поддържа простатата в добро здравословно състояние.
Специално разработен с балансирана комбинация от аминокиселини, сау палмето, коприва, масло от пигеум и тиквени семки. Прооставитал е обогатен с витамини, минерали и аминокиселини. Продуктът съдържа цинк, който допринася за подобряване на фертилитета, както и за нормалните нива на тестостерон в кръвта. Селенът подпомага нормалната сперматогенеза. 

Л-глутамин е важна аминокиселина, която играе роля при развитие на раковите заболявания включително рак на простатата. 
Развитието на туморни заболявания е свързано с явно изразходване на глутамин от раковите клетки и същевременно води до потискане на активността на NK клетките (Клетки естествени убийци) в следствие на изчерпване на глутатионовите концентрации в тях. Включването на глутамин в диетата подпомага възстановяването на глутатионовите концентрации в NK клеткитте и подобрява метаболизма на пациента. Има експериментални данни, които показват, че при пациенти приемали Л-глутамин се наблюдава намаляване на туморните образувания в следствие на възстановяване на функцията на NK клетките, както и подобрение на протеиновия метаболизъм в здравите клетки на пациента. Допълнително е установено, че приемът на глутамин може да увеличи селективността на противотуморните лекарства. Глутамин също така намалява оксидативния стрес на който е подложен организма по време на радиотерапия. Добре документирани са и ползите на глутамин при работата на лимфоцитите, макрофагите и неутрофилите.

Пигеум африканикум е известно още като африканска слива. Неговата кора се е използвала при направата на лечебни отвари още от 1960г. Тя източник на мастни киселини, фитостероли танини и др. 

В Проставитал екстрактът на кора от пигеум е стандартизиран до мин 2% стероли, които са и най-важната съставка, която се извлича от кората. Това гаранитира неговото действие върху функцията на простатната жлеза.

 

Състав:


Стандартизиран екстракт от кора на Пигеум

(минимум 2% стероли)

2.5 мг
Екстракт от плодове на Сао Палмето (12:1) 15 мг    2,5 мг
Екстракт от корен на коприва 5:1    5 мг
Лецитин    50 мг
Масло от тиквено семе    200 мг
Масло от пшеничен зародиш    90 мг
L-Глутаминова киселина    200 мг
L-Аланин    50 мг
Ликопен    3 мг
Селен    50 мкг
Мед    0,50 мг
Хром    50 мкг
Цинк     25 мг
Магнезий     100 мг
Витамин В6    10 мг
Витамин С    120 мг
Витамин Е (66 iu)    60 мг

Други съставки:

Обвивка на гелообразната капсула (желиращ агент - желатин), овлажняващ агент (глицерол, пречистена вода), естествени оцветители, пълнител (масло от соя, вегетарианска мазнина, жълт восък).

 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 16 години - приемайте по 1 капсула дневно след хранене.