ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Хеър Офф ленти за оформяне на вежди 18 комплекта

HealthAid Хеър Офф ленти за оформяне на вежди 18 комплекта
HealthAid Хеър Офф ленти за оформяне на вежди 18 комплекта
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8145
23.30лв.
Купи

HealthAid Хеър Офф ленти за оформяне на вежди 

Ленти за оформяне на вежди - лесен и бърз начин за оформяне на веждите, който не причинява болка и осигурява по-правилен резултат от пинсетите.Лентите са предварително нарязани и оформени така, че при поставяне под и/или над веждата да премахнат космите точно по контура за перфектно оформена вежда.

 

Начин на употреба:

Хеър Офф ленти за оформяне на вежди на Хелт Ейд се лесни за употреба. Залепете оформящата лента на желаното място под и/или над веждата, притиснете, след това отлепете. 

Лентата ще премахне не само дългите и дебели косми, но и съвсем малките и тънки, които трудно могат да се махнат с пинсета. За да премахнете космите между двете вежди, повторете същата процедура с помощта на правоъгълните ленти.

Важно! Лентите не трябва да се оставят залепени на кожата за повече от 10 секунди. 
Ако не успеете да махнете космите или по кожата останат лепкави следи, значи не сте махнали лентата в правилната посока. Не поставяйте лентите на клепачите! Ако случайно залепите някоя лента на клепача, отстранете я бавно и внимателно. Ако имате затруднения при премахването на лентите, е препоръчително да използвате за махането им нежен дегримиращ продукт, базиран на минерални масла. Нанасяйте дегримиращия продукт на ръба на лентата, който е най-близо до носа ви, докато лентата започне да се отпуска. Бавно и внимателно я отлепете в посока към външната част на клепача, като същевременно нанасяте дегримиращия продукт под отлепващата се лента, за се отпусне допълнително.


Продуктът е само за външна употреба. Избягвайте директен контакт с очите. Дръжте далеч от деца. Спрете употребата, ако се появи дразнене или обрив. Не използвайте върху кожа с обрив, раздразнения, наранявания, люспи или изгаряния. Съхранявайте на хладно място.