ПРОДУКТИ
Кошница

HealthAid Черен чесън 750мг капс х30

HealthAid Черен чесън 750мг капс х30
HealthAid Черен чесън 750мг капс х30
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: a8159
23.70лв.
Купи

HealthAid Черен чесън за имунитет

Чесънът е известен със своите мощни антиоксидантни свойства и с благотворното влияние, което оказва върху общото здраве на организма.

Черният чесън на капсули Хелт Ейд има двойно повече хранителни вещества в сравнение с обикновения бял чесън. Той е по-богат на антиоксиданти, има сладък вкус и няма неприятната миризма, с която се свързва чесънът.

Черният чесън съдържа субстанция, наречена S-алилцистеин, която не се среща никъде другаде и която е изключително мощна и полезна за организма. Тя може да окаже благотворно влияние върху кръвообращението и работата на сърцето.

Капсулите черен чесън действат като антиоксидант, могат да повлияят благоприятно сърдечно-съдовата система, да предотвратят натрупването на мастни киселини и да допринесат за добрата работа на имунната система, храносмилателната система, черния дроб. Възможно е също така и да повлияят благоприятно нивата на глюкозата в кръвта.

Антиоксидантите защитават целостта на клетките и са свързани със забавяне на признаците на стареене. Черният чесън съдържа по-висока концентрация на съединението S-алилцистеин, за което е установено, че снижава нивата на холестерол.
 

Състав в 1 капсула:

  • Екстракт от черен чесън (4:1) (еквивалентен на 750 мг черен чесън на прах) - 187,5 мг


Други съставки:

пълнител (микрокристална целулоза), обвивка на капсулата (хидрокси пропил метилцелулоза/HPMC), антислепващ агент (силициев диоксид, вегетариански магнезиев стеарат).

 

Начин на употреба:

Възрастни и деца над 6-годишна възраст - по 1 капсула дневно, приета с вода след хранене. 

Възрастните могат да увеличат приема до 2 капсули на ден, ако е необходимо.