Имунна система

Производители

Последни статии

Джинджифил 500 mg х 90 дъвчащи таблетки Преглед отблизо

Natural Factors Джинджифил 500 mg х 90 дъвчащи таблетки

24,62 лв

1136

Natural Factors Джинджифил 500 mg 

Чистият стандартизиран екстракт от корен на джинджифил в продукта, е източник на високо концентрирани феноли и летливи масла, които стимулират храносмилането, подобряват усвояването на хранителните вещества и облекчават състоянието при метеоризъм, подуване на корема и тежест. Джинджифилът е също толкова ефективен срещу гадене и повръщане по време на пътуване. Той не провокира странични ефекти, като в същото време осигурява и допълнителни ползи, свързани с имуностимулиращото и тонизиращото му действие.

Благодарение на противовъзпалителните си свойства, Джинджифил 500 mg може да се използва и като отхрачващо и противокашлично средство, облекчаващо симптомите при бронхит, кашлица или обикновена простуда.

Състав:

Хранителна добавка, 90 дъвчащи таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Джинджифил OРГАНИК: 20 mg             
    Екстракт от корен /Zingiber officinale/, еквивалтентен на 500 mg Джинджифил
  • Джинжероли( 5%): 1 mg         
  • Ксилитол, микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), Стевия лист /Stevia rebaudian/, хидроксипропил целулоза

Приложение:

Джинджифилът допринася за поддържане на нормално състояние на храносмилателната система и функциониране са стомашно-чревния тракт. За възрастни!

При симптоми на гадене по време на пътуване: сдъвчете 1 таблетка 30 минути преди пътуването. Може да повторите през 4 часа при необходимост.

При храносмилателни проблеми: сдъвквайте по 2 таблетки дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО