Имунна система

Производители

Последни статии

Куик-Бласт (при грип и настинка) 85 mg х 30 софгел капсули за дъвчене с течност Преглед отблизо

Natural Factors Куик-Бласт 85 mg х 30 софгел капсули за дъвчене с течност

14,28 лв

1167

Natural Factors Куик-Бласт (при грип и настинка) 85 mg 

Куик-бласт е бързо действаща формула със съдържание на патентован екстракт от ехинацея пурпурея (ECHINAMIDE®) , както и патентована смес от мед, ментол, лимоново масло, масло от мента и евкалиптово масло. Патентованият метод на екстракция гарантира високата бионаличност на трите ключови активни съставки в ехинацея пурпурея – алкиламиди, циокориева киселина и полизахариди. Продуктът е с имуностимулиращо действие и незабавно облекчава синусите и раздразнентото гърло.

 

Състав:

Хранителна добавка, 30 софтгел капсули за дъвчене с течност. Всяка капсула съдържа:

  • Ехинацея Пурпурея (въздушни части и корен): 85 mg
    20:1 билков екстракт ECHINAMIDE® в смес от мед, ментол, лимоново масло, масло от мента, евкалиптово масло.
  • Софтгел (желатин, глицерин, пречистена вода, ксилит, микрокристалната целулоза, естествен аромат на портокал), мед, средноверижни триглицериди, глицерин, ментол, лимоново масло, масло от мента, евкалиптово масло.

Приложение: 

Допринася за поддържане нормалното състояние на гърлото и синусите, както и на горните дихателни пътища. 

За възрастни и деца над 15 години – сдъвквайте по 6 меки капсули дневно. Консултирате се с Вашия лекар или фармацевт за употреба над 8 седмици.

Забележка: Консултирайте се с  терапевт, ако страдате от прогресивно системно заболяване (като туберкулоза, левкемия,  колагеноза, множествена склероза) или ако приемате имуносупресори. Не приемайте, ако сте алергични към  растенията от сем. Сложноцветни (Asteraceae/Compositae). При поява на хиперчувствителност (алергия), прекратете употребата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО