Имунна система

Производители

Последни статии

КЕТО /ДХЕА метаболит/ 25 mg х 60 капсули Преглед отблизо

КЕТО /ДХЕА метаболит/ 25 mg х 60 капсули

39,68 лв

1290

КЕТО /ДХЕА метаболит/ 25 mg х 60 капсули

7-Кето (ДХЕА) съдържа активната съставка 7-кето, която представлява естествен метаболит на прохормона DHEA, произвеждан от надбъбречните жлези. За разлика от DHEA обаче, 7-кето не се превръща в тестостерон или естроген, благодарение на което приемът му е свързан с много от ползите на DHEA, без да това да води до странични ефекти.

Блокира вредното въздействие на тежкия физически стрес, в резултат от което тялото ви ефективно топи мазнините, изгаря калориите и лесно натрупва чиста мускулна маса. Съдейства за здравината на костите и мускулите и намалява производството на хормона на стреса – кортизол.

7-Кето задейства дейността на ензимите, които отговарят за обмяната на мастните киселини и въглехидратите, има много добър ефект върху обмяната на веществата и спомага за безопасното намаляване на теглото.

Спомага за възстановяването на имунната защита, и допринася за увеличаване на жизнеността и тонуса. Допринася за регенерирането на мозъчните клетки и нормалната дейност на мозъка и нервната система.

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • 7-Кето ДХЕА Ацетат: 25 mg         
  • Целулоза, желатин, магнезиев стеарат, титанов диоксид (оцветител)

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система и за поддържане на оптимален тонус и жизненост при напредване на възрастта.

Да се приема по 1 капсула 2-3 пъти дневно.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО