Имунна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Астрагал (корен) 470 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Астрагал (корен) 470 mg x 100 капсули

20,14 лв

1388

Nature's Way Астрагал (корен) 470 mg 

Астрагал (корен) 470 mg е естествен продукт за подсилване на имунната система.

Коренът на астрагал (Astragalus) укрепва имунната система и подпомага оздравителните процеси. Освен това има силно изразено адаптогенно действие, и помага на организма да се справи по-лесно в периоди на продължителен психически и физически стрес, и умора. Има ободряващо действие. Ускорява възстановяването, когато организмът е отслабен, особено през студените месеци. Спомага за намаляване усещането за стрес, благодарение на благоприятния ефект, който оказва на надбъбречните жлези. Астрагал (Astragalus) оказва мощен антиоксидантен ефект и поддържа нормалните функции на черния дроб.

Хранителната добавка има положителен ефект върху състоянието на сърдечно-съдовата система, допринася за нормализиране на кръвното налягане. Подпомага стомашно-чревната дейност.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V капсули. 3 капсули съдържат:

  • Астрагал (корен): 1410 mg
  • Диетични фибри: <1 g
  • Въглехидрати: 1 g
  • Калории: 5

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, царевица, глутен, сол, захар, мая, пшеница или ГМО.


Приложение:

Допринася за поддържане на бодростта и енергичността, както и за нормалната функция на сърдечно-съдовата и имунната системи, бъбречната жлеза, храносмилането, метаболизма.

Прием: По 3 капсули  2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО