Имунна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Женшен Сибирски 485 mg x 60 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Женшен Сибирски 485 mg x 60 V капсули

45,65 лв

1479

Nature's Way Женшен Сибирски 485 mg

Като адаптоген, сибирският женшен повишава имунитета и приспособява организма към различни неблагоприятни условия, включително екстремно високи или ниски температури, инфекции, травми, психическо или физическо натоварване и др. Подпомага достигането на кислород до клетките и по този начин увеличава физическата сила, бдителността на ума и дори зрителната острота. Насърчава притока на кръв към мозъка и подобрява паметта, фокуса и умствената острота. Подпомага редовния менструален цикъл и тонуса на матката при жените. Много съвременни изследвания показват, че упражнява полезни ефекти и върху мъжкия организъм – повишава производството на свободен тестостерон, което от своя страна подобрява броя и подвижността на сперматозоидите.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Сибирски женшен корен екстракт, стандартизиран до 0.2 %  елеутрозиди В (0.5 mg) и 0.5 % елеутрозиди Е (1.25 mg): 250 mg
  • Сибирски женшен корен: 235 mg
  • Растителна капсула, магнезиев стеарат.

Приложение:

Допринася за поддържане на нормалните физическата и умствена издръжливост, жизнеността и защитните сили на организма.

Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно за предпочитане с храна.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти за високо кръвно налягане се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО