Имунна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Цинк 23 mg (с Ехинцея и Витамин С) х 60 таблетки Преглед отблизо

Nature's Way Цинк 23 mg (с Ехинцея и Витамин С) х 60 таблетки

14,39 лв

1661

Nature's Way Цинк 23 mg (с Ехинцея и Витамин С) 

Цинкът е ключов минерал с жизненоважно значение за здравето на имунната система, репродуктивната система, нормалното клетъчно делене, нормалния растеж и развитие, развитието на мозъка и нервната функция. Допринася за активността на важния антиоксидантен ензим супероксид дисмутаза, образуването на колагена, костното здраве и мускулна функция, както и защитата от UV-лъчите.  Подпомага инсулиновата активност, метаболизма на въглехидратите и синтеза на аминокиселини, синтеза на ензими и хормони, както и детоксикацията на тежки метали и процесите на детоксикация в черния дроб.

Ехинацеята е имуностимулатор за поддържане на организма през зимните месеци. Витамин С стимулира продукцията на белите кръвни клетки, особено неутрофилите, лимфоцитите и фагоцитите. Приемът на по-високи количества витамин С значително спомага за намаляване на тежестта, продължителността и симптомите на обикновена настинка.

Състав:

Хранителна добавка, 60 таблетки за смучене, с вкус на горски плод. Всяка таблетка съдържа:

  • Цинк (цитрат, глюконат): 23 mg 
  • Витамин С  (аскорбинова киселина): 100 mg 
  • Ехинацея /Echinacea purpurea/, (лист, стебло, цвят): 20 mg
  • Общо въглехидрати:  1 g  
  • Захари: 1 g 
  • Сорбитол, фруктоза, манитол, натурални аромати, натриев бикарбонат, Магнезиев стеарат, аромат на френска ванилия, стевия лист екстракт

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

За възрастни над 18 години: По 1 таблетка на всеки 2 часа, не повече от 6 таблетки дневно.

Забележка: Не използвайте на празен стомах. Не дъвчете или не приемайте таблетката цяла. Оставете да се разтвори напълно под езика. Не се препоръчва при лица страдащи от автоимунни заболявания. При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО