Имунна система

Производители

Последни статии

Черен Бъз (плод & цвят) 575 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Черен Бъз (плод & цвят) 575 mg х 100 капсули

21,25 лв

1670

Описание:

Черен Бъз (плод & цвят) 575 mg е отлично природно средство с ефективно действие при отслабена имунна система, умора, изтощение. Има общоукрепващо и тонизиращо действие.  Проявява ефикасен профилактичен ефект срещу бактериални и вирусни инфекции, включително инфекции на горните и долните дихателни пътища, простуда, остри инфекциозни заболявания на сливиците, бронхит, хрема, синузит и др.  Спомага за облекчаване на симптомите при хронични проблеми на дихателната система, включително в случаите на тютюнопушене, живот в замърсена околна среда и др.  Допринася за намаляване на риска от грип и облекчава симптомите, когато грипният вирус вече е факт.  Заради антиоксидантната си активност, благоприятства състоянието на сърдечно-съдовата система. Има съдоразширяващо действие, подпомага сърдечната дейност, допринася за понижаване на холестерола.  Подпомага обмяната на веществата и процесите на храносмилане. Може да има благотворен ефект в случаите на затлъстяване и наднормено тегло.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Черен бъз(плод): 920 mg
  • Черен бъз(цвят): 230 mg
  • Въглехидрати: 1 g
  • Растителна капсула (модифицирана целулоза), силициев диоксид

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на дихателната система, имунната система, обмяната на веществата, терморегулацията, пикочната система и кръвоносните съдове, както и  за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Да се приемат по 2 капсули, два пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО