Имунна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Черен кимион масло 4500 mg x 235 ml Преглед отблизо

Nature's Way Черен кимион масло 4500 mg x 235 ml

76,66 лв

1671

Nature's Way Черен кимион масло 4500 mg x 235 ml

Черен кимион масло 4500 mg е 100% оргàник, студено пресовано, нерафинирано масло от семена на черен кимион. С многобройни ползи за здравето. Може да се приема перорално или да се прилага локално (кожа, коса и скалп). Допринася за ускоряване на възстановителните процеси при нарушена функция на черния дроб. Проявява активност срещу много мултирезистентни бактерии, особено стафилокок бактериите и methicillin-резистентните щамове на супермикроба Staphylococcus aureus (MRSA). Естествен, но много мощен имуностимулатор, който може да се приема профилактично през студените месеци или да допълва конвенционалното лечение. Облекчава симптомите при грип или обикновена настинка и ускорява възстановяването. За разлика от други имуностимулиращи естествени средства, маслото от черен кимион е подходящо дори в случаите на автоимунни заболявания. Благоприятства сърдечната дейност и спомага за понижаване нивата на кръвното налягане и холестерола. Може да спомогне за частичното регенериране на панкреатичните бета-клетки, повишаване серумните концентрации на инсулина и понижаване на серумната глюкоза.  Подпомага храносмилането и може да облекчи газовете, подуването и болките в стомаха.

Състав:

Хранителна добавка, 235 ml. Съдържание в в 1 ч.л./ 5 ml:

  • Черен кимион Органик:  4500 mg 
    /Nigella sativa/ , (семена), масло , съдържащо 0.6% тимохинон (27 mg)
  • Калории:  40   
  • Общо мазнини:  4.5 g   
  • Наситени мазнини: 1 g 
  • Транс мазнини: 0 g  
  • Полинаситени мазнини:  2.5 g   
  • Мононаситени мазнини: 1 g   
  • Холестерол: 0 g  

Приложение:

Отличен източник на Омега 6-9. Допринася за нормалното функциониране на имунната и сърдечно-съдовата системи. Мощен антиоксидант.

Разклатете добре преди употреба. Да се приема по 1 ч.л./5 ml 1- 2 пъти дневно.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО