Имунна система

Производители

Последни статии

Nature's Way Шизандра (плод) 580 mg x 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Шизандра (плод) 580 mg x 100 капсули

20,12 лв

1677

Nature's Way Шизандра (плод) 580 mg 

Шизандра е древна лечебна билка, която въздейства на тялото чрез множество сложни механизми. В състава ѝ присъстват мощни фитоадаптогени, които укрепват централната нервна система, и възстановяват нормалните функции на  ендокринната, имунната, дихателната, сърдечно-съдовата и стомашно-чревната системи. Изследванията показват, че тя ефективно противодейства на оксидативния стрес, който уврежда здравите клетки, тъкани и органи. Насърчава поддържането на нормалния алкално-киселинен баланс и въздейства положително на имунната система. Подпомага мозъчната функция и психо-емоционалния баланс дори в изтощителни за психиката периоди на силен стрес и напрежение. Работи в полза на паметта, концентрацията и чувството за мотивация. Допринася за повишаване на енергията, но без да предизвиква нервност и безпокойство, както кофеинът. Шизандра действа на обратния принцип – увеличава чувството на спокойствие и същевременно се бори с умората. Насърчава производството на важни чернодробни детоксикиращи ензими, подпомага кръвообращението и процесите на храносмилане, и насърчава извеждането на отпадъци и токсини от организма.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули: 

  • Шизандра (плод): 1160 mg
  • Въглехидрати < 1 g
  • Растителна капсула

Приложение:

Допринася за нормалната енергичност, работоспособност и памет, както и за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Да се приемат по 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО