Имунна система

Производители

Последни статии

AboPharma Noni / Нони капсули 60 бр. Преглед отблизо

AboPharma Noni / Нони капсули 60 бр.

16,06 лв

1927

Описание:

Повече от 2000г. сокът от Нони е ценна и скъпа храна за жителите на Тихият океан. Нони расте на богати на калций вулканични почви и при тропически климат. Отглежда се в биоплантации на Таити и островите на френска Полинезия. Традиционните полинезийски лечители /Кахуна/, използват всички части на дървото. За здрава имунна система. Прекрасно допълнение  към нормалното хранене. Може да се приема от диабетици и онкоболни. Бременни жени могат да приемат сока след консултация с лекар.

Състав:

Хранителна добавка, 60 капсули. Съдържа Био плодове от Нони(Morinda citrifolia).

Съставки в:     30 ml   100 ml   ПДП
Нони /Моринда цитрифолиа/  30 ml   100 ml  -

Препоръчителен прием:

Консумирайте Натуралният сок Нони два пъти дневно - сутрин и обед по 15ml  или  ако не можете  -  вечер  30ml. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене самостоятелно или смесен с вода или друг сок. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо. Не се наблюдава предозиране и може да се употребява в дълъг период от време.


Важно: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО