Имунна система

Производители

Последни статии

AboPharma SILVERTUSS FLU противовирусни сашета 10 бр. Преглед отблизо

AboPharma SILVERTUSS FLU противовирусни сашета 10 бр.

17,88 лв

1940

Описание:

Силвъртус ФЛУ е медицинско изделие, чиято формула подпомага симптоматичното лечение на възпаление на гърлото, свързано с кашлица и секреция на слуз. 
Той съдържа NAC (N-ацетил цистеин), който благоприятства експекторацията и позволява физиологичното отстраняване на секрета. N-ацетил цистеинът има противовирусно действие и укрепва имунната система. 
Екстрактите от Лечебна Ружа и Пчелник - богати на растителен клей - благоприятстват образуването на филм, който предпазва лигавицата на устната кухина от външни дразнители, като по този начин намалява  кашлицата,  като същевременно се насърчава хидратацията и смазване на лигавицата. 
Прополисът и Колоидното сребро предпазват препарата/микстурата като противодействат на външните микробни агресии. 

Състав:

Медицинско изделие, 10 сашета. Съдържа:

NAC (N-ацетилцистеин), хидродиспергируем сух екстракт от прополис. титр.  до 12% галангин, сух екстракт от Лечебна Ружа, сух екстракт от Пчелник, колоидно сребро, малтодекстрини, натриев карбонат, винена киселина, лимонена киселина, аромат на портокал, силициев диоксид, сукралоза.

Начин на употреба:

  • За деца над 6-годишна възраст: приемайте по 1 саше на ден, разтворени във вода, като не е нужно водата да е топла, а със стайна температура.  
  • За възрастни: 2 сашета дневно, да бъдат разтворени във вода. 

Внимателно прочетете   инструкциите  преди    употреба и съхранявайте листовката заедно с продукта. Пазете далеч от малки деца.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО