Имунна система

Производители

Последни статии

ИМУНОМИКС ПЛЮС за възр. x 50 тб. АБОКА Преглед отблизо

ИМУНОМИКС ПЛЮС за възр. x 50 тб. АБОКА

29,99 лв

2095

ИМУНОМИКС ПЛЮС за възр. x 50 тб. АБОКА

Хранителна добавка от Aboca, съдържаща мощен патентован комплекс от екстракти от ехинацеячерен бъз и ункария (котешки нокът), която стимулира естествените защитни сили на организма и спомага за правилното функциониране на имунната система. Имуномикс Плюс е перфектно средство за подсилване на имунитета през грипните периоди.

ИМУНОМИКС ПЛЮС за възр. x 50 тб. АБОКА предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Изцяло натуралната формула на Имуномикс Плюс е съставена от лиофилизиран мултифракционен екстракт от ехинацея палида (Echina2-LMF), лиофилизиран сок от черен бъз и общ концентрат от ункария. Echina2-LMF е титриран до 2 от най-добрите имуномодулиращи съставки ехинакозид и полизахариди, които повишават съпротивителните сили на организма срещу бактери и вируси и развитието на инфекции. Ехинакозидът има антибиотично действие, като неговия ефект се сравнява с този на пеницилинът. Ехинацеята е позната от дълбока древност със своето положително въздействие върху имунната система и дихателната система и е използвана като средство за облекчаване на симптомите при настинка и грип. Ехинацеята действа антимикробно и противовирусно, повишава имунитета, подобрява бариерните функции на лигавицата на бронхиалната лигавица, подкрепя дейността на белите кръвни телца и допринася за поддържането на нормалното състояние на дихателните пътища. Черният бъз е един от най-мощните природни имуностимулатори и антиоксиданти. Черният бъз е богат източник на антицианинови съединения, флавоноиди, гликозиди, минерали, микроелементи и голямо количество витамин C, които допринасят за правилното функциониране на имунната система и дихателната система. Черният бъз стимулира обмяната на веществата, действа като природен диуретик, подкрепя сърцето и кръвоносните съдове и спомага за понижаване на високата температура. Екстрактът от котешки нокът има силно антиоксидантно, имуностимулиращо, пречистващо и противовъзпалително действие. Котешкият нокът подкрепя здравето на целия организъм, доставя тонус, жизненост и енергия и подобрява устойчивостта на организъм към болести и инфекции.


Внимание:

  • Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
  • Не използвайте след изтичане срока на годност.
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  • Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
  • Хранителната добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Състав в 2 капсули:

  • Мултифракционен лиофилизиран екстракт (Echina2-LmF) от корен на ехинацея палида 161,61 мг.
  • Общ фитокомплекс от корен на ехинацея палида 202 мг.
  • Лиофилизиран сок от плодове на черен бъз 121,2 мг.
  • Общ концентрат от кора на Котешки нокът /Uncaria/  202 мг.

Начин на употреба:


По 2 капсули дневно, за предпочитане сутрин, за период от 20 дни с 10 дни почивка.

За постигане на по-бързо оздравяване е необходима по-висока доза - 2 х 2 капс. или до 4 капсули на ден, разделени на два приема.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО