ПРОДУКТИ
Кошница

INFLUENZINUM CH 15

INFLUENZINUM CH 15
INFLUENZINUM CH 15
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 723
5.10лв.
Купи

INFLUENZINUM CH 15

Хомеопатичен препарат, който се използва при грип и грипоподобни синдроми. Инфлуенцинум 9СН се препоръчва като средство за профилактика на грип и гриподобни синдроми. Спомага за доброто възстановяване след настинка и грип. 


Хомеопатичните медикаменти на фирма Боарон се приготвят от хомеопатични източници – растителни, животински, минерални или химични субстанции, по разработената от основателя на хомеопатията Ханеман технология – процес на поетапни разреждания на източника и динамизиране при всяко разреждане. Затова хомеопатичните лекарства имат изключително добър профил на безопасност, по правило те не причиняват нежелани лекарствени реакции (странични ефекти) и не съществува риск от предозиране при грешка в дозата. Има две основни групи хомеопатични лекарства: Монопрепарати и Специалитети.

Опаковката на хомеопатичните монопрепарати на Boiron съдържа хомеопатично лекарство, изготвено само от един хомеопатичен източник, като гранулите се обработват чрез тройна импрегнация с хомеопатичния разтвор.

 

Състав:

биомедикамент от противогрипна ваксина. Подновява се всяка година.

Начин на употреба:

Използва се превантивно против грип като се приема една доза в 9 CH първия ден на всеки месец, като се редува с Oscillococcinum® на 15-ия ден.

Инструкциите за употреба и дозата трябва да се определят от хомеопатичен лекар.