Храносмилателна система и апетит

Производители

Последни статии

5-Хидрокситриптофан 50 mg х 30 таблетки Преглед отблизо

Nature's Way 5-Хидрокситриптофан 50 mg х 30 таблетки

22,24 лв

1289

Nature's Way 5-Хидрокситриптофан  50 mg 

5-Хидрокситриптофан (5-HTP) е натурален източник на една много важна аминокиселина, която при попадането си в мозъка, се превръща в мозъчния химикал серотонин – т. нар. „хормон на щастието”. Помага за постигане на емоционално благополучие, без приемът му да води до привикване.  Допринася за повишаване нивата на серотонин, в резултат от което психоемоционалният баланс бива възстановен. Значително редуцира меланхоличните настроения. Спомага за подобряване на настроението, намалява депресивните епизоди и противодейства при състояния на паника и тревожност. Допринася за възстановяване на нормалния ритъм и качество на съня.

Приемът му може да въздейства благоприятно и по отношение на повишения апетит, особено за сладко и прости въглехидрати. В резултат от това, с времето се редуцира и телесното тегло.

Състав:

Хранителна добавка, 30 таблетки. Всяка таблетка съдържа:

  • Витамин С: 60 mg            
  • Витамин В6: 10 mg               
  • 5-HTP (1-5 хидрокситриптофан): 50 mg                  
  • Целулоза, малтодекстрин, натриева кроскармелоза, стеаринова киселина, силиконов диоксид, етилцелулоза, натриев алгинат, средно-верижни триглицериди, олеионова киселина

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната система и съня и за нормалното ниво на апетит.

Да се приема по 1 таблетка дневно, за предпочитане с храна.

Забележка: Не се препоръчва за деца под 12 годишна възраст, бременни или кърмещи. Да не се приема заедно с MAO – инхибитори и антидепресанти, съдържащи фенфлурамин. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО