Храносмилателна система и апетит

Производители

Последни статии

Nature's Way Сминдух (семена) 610 mg х 100 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Сминдух (семена) 610 mg х 100 V капсули

17,80 лв

1612

Nature's Way Сминдух (семена) 610 mg  

Сминдух (семена) 610 mg е естествен продукт за поддържане нормалната обмяна на веществата и нормалните нива на холестерола и кръвната захар. Допринася за забавяне на храносмилането и усвояването на въглехидратите и захарта в организма. Има чудесен ефект, когато се използва като поддържаща терапия към обичайното антидиабетно лечение. Насърчава нормалните процеси на храносмилане и улеснява изхождането при запек. Облекчава симптоми като подуване на корема, тежест и дискомфорт. Намалява прекомерното образуване и отделяне на газове. Успокоява болката и стомашно-чревния дискомфорт след хранене. Спомага за понижаване нивата на липопротеините с ниска плътност, което от своя страна намалява риска от инфаркт и инсулт, и развитие на атеросклероза. Спомага за елиминирането на излишния холестерол от артериите и кръвоносните съдове. Компенсиране на естрогенния дефицит. Помага при еректилна дисфункция и други сексуални проблеми при мъжете.

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 2 капсули:

  • Сминдух (семена): 1220 mg
  • Въглехидрати:  1 g 
  • Диетични фибри   < 1 g 
  • Растителна капсула
  • Съдържа: Пшеница

Приложение:  

Допринася за нормалната функция на обмяната на веществата и защитните сили на организма, за нормалната концентрация на кръвната захар и за нормалното чувство на апетит.

Да се приемат по 2 капсули  2-3 пъти дневно.

Забележка: Не използвайте при бременност. При бременност, кърмене или диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО