Храносмилателна система и апетит

Производители

Последни статии

Nature's Way ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол) Преглед отблизо

Nature's Way ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол)

36,74 лв

1651

Nature's Way ХЛОРОФРЕШ Хлорофилови капки 59 ml (без алкохол)

Хлорофреш хлорофилови капки 59 ml съдържа най-висок клас течен хлорофил, извлечен от листа на черница Morus Alba. Той е безопасен, лесно усвоим и ефективен вътрешен освежител, дезодорант и детоксикатор.  Помага при лош дъх и неприятна телесна миризма в критичните зони на подмишниците, интимната област и стъпалата. Допринася за дезодориране на стомашно-чревния тракт, очистването му от токсините и нормализиране на изхождането при запек. Освежаване дъха и намаляване лошия мирис на потта, включително в най-горещите точки като подмишници, слабини и стъпала. Неутрализира неприятния мирис на урината и изпражненията. Намалява неприятната вагинална миризма, явила се в резултат от изпотяване, запарващо бельо, агресивни измиващи средства, дисбиоза, и др. Допринася за очистването на тялото от тежки метали, включително кадмий, живак, пестициди и промишлени замърсители. Има положително въздействие върху функционирането на черния дроб. Насърчава преобразуването на токсините и свободните радикали в неутрални продукти и подпомага защитата на клетките от оксидативния стрес.

Състав:

Хранителна добавка, 59 ml/83 дози. Съдържание в 25 капки/0.71ml (дневна доза):

  • Мед:  5 mg
  • Натрий:  10 mg
  • Хлорофилин  (Хлорофилно- меден комплекс от листа от черница /Morus alba L./): 100 mg
  • Пречистена вода, растителен глицерин, натурален ментов аромат

Приложение:

Допринася за достигане на нормалните нива на  токсините и другите замърсявания в стомашно – чревния тракт.  Дезодорира чревния тракт.

Добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок. Изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

Забележка: При бременност и кърмене се консултирайте със специалист. Може да се появи временен, лек лаксативен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО