Храносмилателна система и апетит

Производители

Последни статии

Nature's Way Хуск 525 mg х 100 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Хуск 525 mg х 100 капсули

17,64 лв

1658

Nature's Way Хуск 525 mg 

Псилиум хуск е отличен източник на фибри. Подпомага пречистването на  храносмилателната система и стените на дебелото черво. Намалява образуването на газове в червата и болките в корема. Допринася за редовната, ежедневна дефекация и способства за извеждането на отпадъците вън от червата, преди те да са попаднали в кръвообращението. Омекотява изпражненията и намалява болката и дискомфорта при дефекация, поради което приемът му е подходящ за хора с анални фисури или хемороиди. В съчетание с правилно хранене, продуктът детоксикира тялото и спомага за нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар. Фибрите в състава на Псилиум хуск набъбват в стомаха и по този начин усилват чувството за ситост, което може да бъде от полза при хора, които трудно контролират храненето си.

 

Състав:

Хранителна добавка, 100 V-капсули. Съдържание в 6 капсули: 

  • Псилиум (хуск люспи): 3.15 g 
  • Диетични фибри:  3 g    
  • Въглехидрати:  3 g
  • Калории:  10 
  • Растителна целулозна капсула

Приложение:  

Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Да се приема по една пълна чаша с течност с всяка доза. За възрастни и деца над 12 год, да се приемат 6 капсули наведнъж 1 път на ден. За деца от 6 до 12 год.- 3 капсули дневно, а за деца под 6 год., се консултирайте с лекар.

Забележка: Не използвайте при стомашни болки, гадене, повръщане. Консултирайте се с лекар ако забележите внезапни промени във функцията на червата, които продължават повече от 2 седмици.При бременност и кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО