Храносмилателна система и апетит

Производители

Последни статии

Nature's Way Котешки нокът 335 mg х 60 капсули Преглед отблизо

Nature's Way Котешки нокът 335 mg х 60 капсули

40,63 лв

1686

Nature's Way Котешки нокът  335 mg

Котешки нокът очиства стомашно-чревния тракт и стимулира растежа на „приятелските” бактерии в червата, в резултат от което намалява и симптомите при различни стомашно-чревни разстройства. Благодарение на силно противовъзпалителното си действие, облекчава състоянието при възпаление на стомашно-чревния тракт. Оказва силно детоксикиращо действие и спомага за изхвърлянето на ненужните вещества. Оказва мощен противовъзпалителен и антиоксидантен ефект. Облекчава болката.  Действа като силен имуностимулатор, има силно укрепващ имунната система ефект. Подобрява устойчивостта срещу вирусни инфекции или потиска симптомите при вече развили се такива. Помага на организма да се справи с чуждите тела, попаднали в него. Спомага за производството на бели кръвни клетки и подобрява функционирането на други имунни клетки.

Състав:

Хранителна добавка, 60 V-капсули. Всяка капсула съдържа: 

  • Котешки нокът (Екстракт (кора),  4% алкалоиди): 175 mg
  • Котешки нокът (кора): 160 mg
  • Растителна капсула, целулоза, магнезиев стеарат

Приложение:

Допринася за нормалното функциониране на имунна система и стомашно-чревния тракт, както и за поддържане нормален  тонуса и енергичността на организма

Да се приема по 1 капсула 2 пъти дневно с вода между отделните хранения.

Забележка: Не приемайте при бременност и кърмене. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО