Храносмилателно разстройство

Производители

Последни статии

КОЛИК табл. * 125 Преглед отблизо

КОЛИК табл. * 125

20,50 лв

115

ТАБЛЕТКИ ЗА ОБЛЕКЧЕНИЕ ПРИ КОЛИКИ - 125 ТАБЛЕТКИ

Показания:

100% натурални, без странични ефекти, меки таблетки топящи се мигновено. Временно облекчава симптомите на колики и болки, свързани с отделянето на газове причинени от дразнещи храни, бързо поглъщане на храна, поглъщане на въздух и подобни състояния, по време на растеж на зъби, настинки и други леки периоди на неразположение при бебета и деца.

Състав:

Див ям 3X HPUS- колични болки

Лайка 3X HPUS - неспокойство и раздразнителност

Колоцинт 3X HPUS - болки в корема причинени от газове

Не активна съставка/остона: лактоза

Указания:

Бебета и деца до 2 годишна възраст: разтворете 2-3 таблетки в лъжичка с вода всеки 15 минути , максимум 8 дози, докато се постигне облекчение. После на всеки 2 часа - или при нужда.

Деца над 2 години: по 3 таблетки както в по-горе споменатата схема за употреба или по предписание на лицензиран медицински професионалист. Таблетките за колики са много меки и се разтварят почти мигновено на езика. Ако бебето е плакало и е било много разстроено, то може да заспи след употребата на този продукт поради облекчение на болката.

Предупреждение:

Не употребявайте ако предпазното фолио е било разкъсано или липсва. Консултирайте се с доктор преди употреба ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с доктор ако симптомите продължават повече от 7 дена или се влошават.  Пазете таблетките на недостъпно за деца място. В случай на предозиране свържете се с вашия лекар или ЦБМП.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО