ПРОДУКТИ
Кошница

KLORANE ФОРС ТРИАКТИВ

KLORANE ФОРС ТРИАКТИВ
KLORANE ФОРС ТРИАКТИВ
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: 2266
77.66лв.
Купи

Световно известните лаборатории Клоран, създадоха Клоран Форс концентрат против косопад за локално третиране, който има доказано действие при реакционен косопад. Този уникален продукт съдържа съчетание от хинин и кофеин, които стимулират космената луковица и активират микроциркулацията в скалпа. Специалното съчетание на тези две ефективни съставки успешно овладява косопада и възстановява растежа и здравината на косата. Продуктът е с двойна ефективност, защото действа както в корените, така и по дължината на косата. Ефективното му действие в корените се дължи на кофеина, който мощтно активира хинина да стимулира растежа на космения фоликул. За действието му по дължината на косата отново помага хинина със своите заздравяващи свойства. Освен това витамин В5 се грижи за устойчивостта на косъма, а витамин РР подхранва и доставя енергия на косъма. Аргининът влияе положително върху издръжливостта на косъма като го прави по-еластичен. 


KLORANE ФОРС ТРИАКТИВ съчетава силата на стимулиращи растителни съставки за по-гъста и по-силна коса. Доказателството е по три: 
• Плътност: Микроциркулацията на кожата на главата се стимулира, благодарение на хинина, за да се доставят максимум хранителни вещества до космения фоликул. По-добре подхранена, косата расте по-гъста и по-плътна. По-гъста коса : 82% удовлетвореност (1)
• Растеж: Клетъчният метаболизъм* е реактивиран, благодарение на синергичното действие на хинин-кофеин, за по-бърз растеж. Растеж на косата: + 39% (2) 
• Сила: Придава еластичност и гъвкавост на кожата на главата, благодарение на аргинина с антигликиращо действие**. В благотворна среда косата е по-силна от корена и за по-дълго (3). 117 000 подсилени косъма(2) С няколко впръсквания сутрин косата е по-устойчива. 
*Тест ин-витро. 
(1) Потребителски тест, субективна оценка на 45 души след 6 седмици употреба. 
(2) Средни резултати от фототрихограма, 30 души – 6 седмици употреба. 
(3) Тест за ефикасност, субективна оценка при 31 души след 6 седмици употреба.