Коса, кожа, нокти

Производители

Последни статии

Биотин (Витамин В7 - за здрави коса, кожа и нокти) 1000 mcg х 90 V капсули Преглед отблизо

Биотин (Витамин В7 - за здрави коса, кожа и нокти) 1000 mcg х 90 V капсули

17,86 лв

1092

Описание:

Естествен продукт в подкрепа на кожата, косата и ноктите. 

Биотин (витамин В7) е един от осемте В-витамини, познати още като В-комплекс – група ключови хранителни вещества, необходими за здравословния метаболизъм, нервната система, храносмилателния тракт, сърдечно-съдовите функции и др. Биотинът действа като коензим в тялото, необходим за метаболизма на мастните киселини, аминокислините и глюкозата. Това означава, че когато консумираме храни източници на мазнини, белтъчини и въглехидрати, витамин В7 трябва да присъства, за да бъдат тези макронутриенти конвертирани в енергия, необходима за извършване на нормалните физически дейности и нормалното психично състояние. Витамин В7 преобразува глюкозата от въглехидратите и източниците на захар в използваемо гориво, което е предпочитан източник на енергия за организма; помага на тялото да усвоява и използва правилно аминокиселините от протеините, активира мастните киселини от храните, източници на мазнини.

Състав:

Хранителна добавка, 90 V капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Биотин: 1000 mcg    
  • Микрокристална целулоза,  вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант)

Приложение:

Допринася за нормалното състояние на косата, кожата и ноктите.

Да се приема по 1 капсула дневно.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО