Коса, кожа, нокти

Производители

Последни статии

Nature's Way Витамин С + Биофлавоноиди 1000 mg x 100 V капсули Преглед отблизо

Nature's Way Витамин С + Биофлавоноиди 1000 mg x 100 V капсули

35,93 лв

1423

Nature's Way Витамин С + Биофлавоноиди 1000 mg 

Витамин С + Биофлавоноиди 1000 mg укрепва имунитета, подкрепя здравето на сърцето, образуването на колаген и кожни клетки. Подобрява абсорбирането на желязо, намалява риска от подагра, нормализира функцията на белите кръвни телца и защитава клетките от оксидативен стрес.

Биофлавноидите са химични съединения с отличителни свойства и биологична активност. Високо - концентрирани са в цитрусовите плодове, заедно с витамин С. Подпомагат лечението на рани, като допринасят за възстановяване на увредените капиляри - позволяват на тялото да се регенерира и да възобнови нормалното снабдяване с кръв на засегнатото място. Имат синегрично действие заедно с витамин С при неутрализиране на бактерии и подобряват кръвообращението. Засилват съпротивителните сили на организма и понижават холестерола.

Състав:

Хранителна добавка, 100 капсули. Всяка капсула съдържа:

  • Витамин С - 1000 мг
  • Цитрусов биофлавноиден комплекс (мандарина, лайм, портокал, грейпфрут, лимон и хесперидин и нарингин) - 50 мг
  • Общо въглехидрати - 1 гр.
  • Помощни съставки: растителна капсула, магнезиев стеарат.

Приложение:

Да се приема по 1 капсула дневно с храна.

Забележка: Това е хранителна добавка, която не замества здравословното хранене. Не превишавайте дневната доза. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна или кърмите. Дръжте на недостъпно за деца, хладно и сухо място.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО