Козметика за бебе

Производители

Последни статии

Нов Confy Sensitive Premium мокри кърпи х120бр Преглед отблизо

Confy Sensitive Premium мокри кърпи х120бр

2,62 лв

a5964

Confy Sensitive Premium мокри кърпи х120бр

Не съдържа парабен. Не съдържа алкохол. Без парфюм. Не съдържа сапун. Избягвайте контакт с очите, да се съхрани на хладно и сухо място. Произведено е в хигиенична среда, без използване на човешка ръка. Не забравяйте да затворите капака след всяко използване. Постарайте се да не оставяте пакета на пряка слънчева светлина и висока температура. Дръпнете етикета за повторно затваряне по посока на стрелката. Използвайте кърпите като ги извадите една по една. Затворете етикета след всяка употреба. Микробиологично и дерматологично тествани. Не използвайте в и около очите. Не съдържа оцветители. Специални мокри кърпи за чувствителна кожа. 

 

-99% Дейонизирана чиста вода
-Овлажнява чувствителната бебешка кожа
-PH 5.5, стойност, подходяща за кожата на бебетата

 

Предупреждения: Дата на производство, дата на годност и серийния номер са на опаковката. Срокът на годност е 2 години от датата на производството.

Състав: Aqua, Sodium benzoate, C12-15, Pareth-12, Potassium sorbate, Polysorbate 20, Propylene glycol, Glycerin, Olive Oil PEG 7 Esters, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Citric Acid 

Размер: 6,1 in X 7.39 in (15.5 cm X 19 cm) 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО