ПРОДУКТИ
Кошница

LARA HYGIENE МОКРИ КЪРПИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 50БР

LARA HYGIENE МОКРИ КЪРПИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 50БР
Не е в наличност
LARA HYGIENE МОКРИ КЪРПИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 50БР
  • Наличност: Не е в наличност
  • Код на продукта: a10517
3.74лв.
Купи

LARA HYGIENE МОКРИ КЪРПИ ЗА ВЪЗРАСТНИ 50БР

Мокри кърпички за грижа за възрастни и почистване на тялото

Lara Care Adults Body Cleansing & Body Care Wipes

Големи, меки и плътни, предават свежест на тялото за целия ден

С мокри кърпи за възрастни Lara Care необходимата хигиена за почистване на тялото и грижа за лежащо болни се извършва много практично. Те осигуряват почистване без нужда от вода и сапун. Не се изисква изплакване.

Мокрите кърпички за тяло Lara Care увеличават комфорта – кожата се почиства, овлажнява и подхранва, спестяват се време и разходи. Със своите специално формулирани компоненти кърпичките Lara Care нежно почистват и защитават целостта на чувствителната кожа. Те не съдържат сапун, алкохол, парабени и оцветители, които дразнят кожата. Кърпичките Lara Care защитават целостта на кожата, помагат за нейното овлажняване и здравословна грижа, като образуват бариерна защита. Кърпичките се произвеждат в стерилна среда. Те са изключително меки и плътни. Докато използването на обикновени кърпи и вани могат да създадат условия за образуването на вредни бактерии, можете да премахнете риска от замърсяване на ваната и разливане на вода по пода с помощта на кърпичките Lara Care. Силиконът в съдържанието им осигурява ефективна бариера срещу влагата. Премахват лошата миризма и оставят приятен релаксиращ аромат. Продуктът е хипоалергенен, не съдържа ланолин, латекс и алкохол.

Употреба:

Нанесете продукта върху тялото на лежащо болни или хора с ограничени възможности за движение. Той е хипоалергенен, не съдържа ланолин, латекс и алкохол. С билковите екстракти, които съдържа, отпуска кожата и не я изсушава. Кърпичките могат да се използват студени или да се затплят в микровълнова фурна. Използват се еднократно.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Употреба против    Бактерии
  • Гъбички
  • Свойства    Без алкохол
  • Дерматологично тестван
  • Аромат    Ocean