ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / БИО ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 45ГР

LEMON PHARMA / БИО ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 45ГР
LEMON PHARMA / БИО ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 45ГР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: K249
8.60лв.
Купи

LEMON PHARMA / БИО ЕСЕНЦИИ НА Д-Р БАХ ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ 45ГР

Био есенции на д-р Бах при спешни случаи 45ГР

N°39 Pastille Notfall BIO на Lemon Pharma са органични пастили, с високо съдържание на диетични фибри от 100% натурален сок от акация

Формулата включва цветни есенции на д-р Бах с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога, които помагат на ума и тялото да премине по-лесно през емоционалните моменти в ежедневието. Продуктът допринася за намаляване на напрежението при стрес в професионалната сфера, важни изпити, нервност, пътуване със самолет и други.

Ефекти на органичните пастили N°39 Pastille Notfall BIO с есенции на д-р Бах:

 • Помагат за понижаване нивата на стрес.

 • Благоприятстват нормалната функция на нервната система.

 • Допринасят за облекчаване симптомите на тревожност, раздразнителност и паника.

 • Подкрепят стабилността на емоциите в напрегнати ситуации (преди и по време на изпити, проблеми в работата, тежки житейски загуби, страх от летене със самолет, от тъмното и др.).

 • Насърчават мозъчната дейност, концентрацията и умението за избор на правилни решения в условията на стрес.

 • Подобряват увереността в самоконтрола и личните знания.

 • Стимулират смелостта за експериментиране в непознати сфери.

 • Способстват за развитие на търпението и стремежа към баланс.

 • Имат превъзходен вкус на портокал, който оказва положителен ефект върху настроението.

Действие на петте основни активни съставки - есенции с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога

Есенция 29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Есенция на д-р Бах29 Витлеемска звезда помага за своевременното преодоляване на тежки моменти. Противодейства на продължителния натиск на вече преминали събития и намалява риска от дълготрайни последици и депресивни състояния. Поддържа оптимизма и надеждата, спокойствието и стабилността на емоциите.

Есенция 6 Джанка (Cherry plum)

Социалните мрежи и медиите популяризират различни модели на подражание, които не отговарят на реалността. Стремежът за следването им е съпроводен от чувство за вина, породено от разминаване в очакванията и действителните резултати. Прокрадващото се недоверие в личните качества завладява съзнанието и е пречка за концентриране на мисълта в продуктивна посока. Есенция 6 Джанка помага за осъзнаване и приемане на собствените желания, подобрява самоувереността и насърчава душевния мир.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Светът на мечтите оставя измамно чувство за сигурност и безграничност на успехите, които привличат личността и не ѝ позволяват да участва в реалния живот. Есенция N°9 Клематис (Повет) помага на ума да излезе от бляновете и да използва своята креативност и потенциал в истински начинания. Приложените на практика усилия допринасят за осъществяване на мечтите, които доскоро са били просто фантазии.

Есенция 26 Скална роза (Rock rose)

Есенция 26 Скална роза подпомага способността за заличаване на блокиращи симптоми на тревожност и страх, останали след вече отминали събития. Насърчава куража, спокойствието и трезвите разсъждения за живота. Съдейства за промяна на погледа върху неприятните спомени, подкрепя вярата, че могат да се преживеят и намалява силата на влияние, което оказват върху настоящи и бъдещи решения.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Забързаното ежедневие е предизвикателство дори за активните и енергични хора. Недостатъчното време за планиране и обмисляне често води до незадоволителни резултати, които повишават напрежението и съмненията в собствените умения. Действието на есенция N°18 Слабонога помага за съзнаване на ползите от баланса и облекчаване на стреса. Постигането на равновесие в ежедневните задачи позволява на ума и тялото да възстановяват силите си, допринася за овладяване на пристъпите на нетърпеливост и вземането на добре аргументирани решения с висока ефективност.

Хранителни стойности:В 100 g:NRV%*

Енергия

807 kJ/194 kCal**

Мазнини

0.4 g **

Наситени мазнини

<0.1 g**

Въглехидрати

60.3 g**

Захари

28.9 g**

Фибри

32.1 g**

Протеини

1 g**

Сол

0.01 g**
Съставки: Гума арабика (Acacia Senegalis)*, захар*, пшенично-глюкозан сироп*, концентриран лимонов сок*, 1.31 % oригинални цветни есенции на д-р Бах (Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Черешов цвят (Prinus cerasifera)*, Клематис (Clematis vitalba)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Бял Кестен*), 0.99 % натурален портокалов аромат.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани.

Вкус: Портокал.

*хранителни референтни стойности; ** не се следи

Нето тегло: 45 g

Дозировка и приложение

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.