ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ДОБЪР НОЩЕН СЪН 20ГР

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ДОБЪР НОЩЕН СЪН 20ГР
LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ДОБЪР НОЩЕН СЪН 20ГР
  • Наличност: ДА
  • Код на продукта: K253
22.85лв.
Купи

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ ЗА ДОБЪР НОЩЕН СЪН 20ГР

Глобули на д-р Бах за добър нощен сън 20гр

Органични перли N°39 „Спокойна нощ“ на Lemon Pharma са продукт с веган формула, обогатена с комплекс от цветни есенции на д-р Бах

Комбинацията от витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза, слабонога и бял кестен помага за отпускане на тялото и ума и улеснява заспиването. Допринася за облекчаване на стреса, насърчава продължителността и качеството на съня.

Ефекти и предимства на органични перли N°39 „Спокойна нощ“ върху човешкия организъм:

  • Подпомагат борбата с ежедневния стрес.

  • Допринасят за намаляване признаците на безпокойство, тревожност и раздразнителност.

  • Подкрепят релаксацията на тялото и ума.

  • Насърчават заспиването, продължителността и качеството на съня.

  • Добрият сън благоприятства тонуса и енергията, поддържа настроението и функцията на мозъка, стимулира паметта и подобрява концентрацията.

  • Веган продукт от органични растения.

  • Без алкохол.

  • Подходящ за употреба от деца и възрастни, включително по време на бременност.

Действие на активните съставки - есенции с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза, слабонога и бял кестен

Есенция N°29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Неприятните преживявания причиняват вторични трусове с не по-малко негативни последици върху психиката и физическо състояние. Ако личността не успее да освободи мислите си, дори отдавна преминал инцидент, може да продължи да нарушава баланса, причинявайки тъга, силна умора и безсъние. Есенция N°29 Витлеемска звезда помага за справяне с травматичнате ситуации, насърчава релакса и спокойствието. Когато болката бъде преодоляна, позитивната нагласа благоприятства отпускането и нормалната продължителност на съня.

Есенция N°6 Джанка (Cherry plum)

Силно емоционалните хора изпитват непрекъснато напрежение, което подобно на бълбукащ вулкан, може да изригне всеки момент. Те живеят в постоянен страх от загуба на контрол над емоциите и вина, че очакванията им не съвпадат с реалността. Стресът от тези усещания възпрепятства съня и води до още по-голямо психическо и физическо натоварване. Есенция N°6 Джанка подпомага себеприемането и повишава увереността, че са способни да управляват собствените си мисли. Вътрешният мир поддържа емоционалната стабилност и спокойното състояние на ума. Подкрепя вярата в самоконтрола и съдейства за неутрализиране на чувството за вина при следване на нереалистични цели.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

Светът на фантазиите привлича неудържимо със своята безопасност и безгранични възможности. Умът прекарва все повече време сред бляновете, без да участва в реалния живот. Всички усилия за пресъздаване на ситуации изтощават личността, а фактът, че така и не се реализират на практика, допринася за повишаване на чувството за неудовлетвореност. Заедно с влошените отношения с околните, това често води до поява на различни проблеми като раздразнителност, стрес и безсъние. N°9 Клематис (Повет) е есенция на д-р Бах, която помага на съзнанието да „слезе на Земята“. Насърчава концентрацията към реални цели, чието постигане връща радостта от живота и съдейства за възстановяване на пълноценния сън.

Есенция N°26 Скална роза (Rock rose)

Есенция N°26 Скална роза оказва помощ след травматични ситуации, които са вече преминали, но продължават да блокират ума. Страх, тревожност, нежелание за нови начинания, проблеми със съня... Последиците от това състояние могат да засегнат всеки аспект на живота. Есенция N°26 допринася за обективната преценка и хладнокръвно приемане на ситуацията. Помага за преодоляване на страха и възстановяване на спокойствието и добрия сън.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Бързото темпо на ежедневието пречи на радостта от живота и става причина за необмислени решения, стрес и неспокоен сън. N°18 Слабонога е есенция на д-р Бах, която съдейства за облекчаване на напрежението и проясняване на ума. Благоприятства търпението и стремежа към баланс на задачите, помага за възвръщане на спокойствието и подобряване показателите на съня.

N°35 Бял кестен (White Chestnut)

Есенция N°35 Бял кестен помага за „събиране“ на мислите, блокирани към минали или бъдещи събития и правилното им структуриране в настоящето. Веднъж насочени в продуктивна посока, те способстват за постигане на желаните резултати и водят до спокойствие, сигурност, почивка на ума и стабилен сън.

Съставки: 99.6 % Захар*, 0.4% Оригинални цветни есенции на д-р Бах: Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Черешов цвят* (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba)*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящ за деца, бременни и вегани.

Не съдържа: Алкохол.

Нето тегло: 20 g

Дозировка и приложение

Приложение: Подпомага нормалната функция на съня.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. 

Препоръчителна доза за прием от продукта: При нужда поставете 2-4 глобула под езика, вечер преди сън.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.