ПРОДУКТИ
Кошница

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ, ПЕРЛИ 20ГР

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ, ПЕРЛИ 20ГР
LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ, ПЕРЛИ 20ГР
 • Наличност: ДА
 • Код на продукта: K246
22.85лв.
Купи

LEMON PHARMA / ГЛОБУЛИ НА Д-Р БАХ – ПРИ СПЕШНИ СЛУЧАИ, ПЕРЛИ 20ГР

Глобули на д-р Бах – Спешни случаи, Перли 20ГР

N°39 Globulix на Lemon Pharma са органични перли, създадени по оригинална рецепта с микс от цветя на д-р Бах

Висококачествената комбинация от есенции с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога помага на ума и тялото да се отпуснат и да преодолеят ежедневния стрес. Продуктът благоприятства функцията на нервната система и реакциите в напрегнати ситуации и моменти на страх.

Ползи и ефекти на органични перли N°39 с есенции на д-р Бах:

 • Допринасят за нормалната дейност на нервната система, подпомагат релаксацията и справянето с тревожните мисли.

 • Улесняват облекчаването и преминаването през ежедневния стрес.

 • Насърчават спокойствието и концентрацията по време на изпити, важни делови срещи, тежки житейски ситуации и различни типове страх, включително летене със самолет.

 • Поддържат емоционалната стабилност.

 • Стимулират превъзмогването на травматични преживявания.

 • Благоприятстват самоувереността и куража за следване на мечтани цели.

 • Подобряват самоконтрола.

 • Подкрепят стремежа към балансиран начин на живот.

 • Без съдържание на алкохол, подходящ за деца и бременни жени.

Действие на основните активни съставки – есенции на д-р Бах с витлеемска звезда, джанка, клематис, скална роза и слабонога

Есенция 29 Витлеемска звезда (Star of Bethlehem)

Травматичните преживяване влияят негативно върху психическото и физическо състояние на човека. Есенция 29 Витлеемска помага за по-лесното справяне с последиците, предизвикани от трудни моменти в ежедневието и тежки житейски ситуации. Превъзмогването на страданието и тъгата допринася за преодоляване на депресивните мисли и освобождаване на съзнанието от клопката на песимизма.

Есенция 6 Джанка (Cherry plum)

Есенция 6 Джанка съдейства за контрол на чувство за вина, в следствие на нереалистични очаквания. Преследването на различни модели за подражание и фетиши, подронват увереността в самоконтрола и създават душевен хаос. Есенцията помага за приемане на реалността, възстановяване на вътрешния мир и побеждаване на страха от загуба на контрол.

Есенция N°9 Клематис (Clematis)

В мечтите всичко се случва бързо, лесно и идеално, затова понякога умът несъзнателно избира да живее именно там. Личността губи връзка с истинския живот, което води до влошени отношения с близките, професионални неуспехи и разочарования. Есенция N°9 Клематис (Повет) подпомага приземяването обратно в реалността. Стимулира самоувереността, креативността и концентриране на мисленето в полезна посока. Дава реална възможност за превръщане на бляновете в истински цели и насърчава постигането им.

Есенция 26 Скална роза (Rock rose)

Някои ситуации предизвикват първоначален шок, който остава, дори след отминаване на проблема. Той се вкопчва в съзнанието и не го напуска, насажда тревожност и парализираща паника. Есенция 26 Скална роза допринася за възвръщане на куража и спокойствието след трудни препятствия. Помага за приемане на случилото се като житейски опит и поддържа трезвото мислене. Дава възможност на личността да свали бремето на миналото и да продължи напред.

Есенция N°18 Слабонога (Impatiens)

Активните и енергични хора неусетно приемат прекалено много ангажименти и лишават ума и тялото си от почивка. Натрупаното напрежение се проявява в нетърпеливост и прибързани решения, които въпреки усиления труд не водят към удовлетворителни резултати. Есенция N°18 Слабонога подкрепя търпението и баланса в мисленето и действията. Внимателната преценка намалява предпоставките, причиняващи стрес, помага за избистряне на ума и насърчава вътрешното спокойствие и увереност.

 
Хранителни стойности:В 100 g:

Енергия

 1711 kJ/410 kCal

Мазнини

0 g

Наситени мазнини

0 g

Въглехидрати

99.5 g

Захари

99.5 g

Протеини

0 g

Сол

0 g

Съставки: Захар*, Оригинални цветни есенции на д-р Бах: Витлеемска звезда (Ornitholagum umbellatum)*, Скална роза (Helianthemum nummu-larium)*, Импатиенс (Impatiens glandulifera)*, Черешов цвят* (Prinus cerasifera), Клематис (Clematis vitalba)*.

*Съставки от биологично земеделие.

Подходящо за вегани. Органичен продукт.

Не съдържа: Алкохол.

Хранителна добавка, 20 g

Дозировка и приложение

Приложение: Подпомага нормалното състояние на нервната система.

Забележка: Подходящ за деца и бременни жени. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за прием от продукта: При нужда поставете 3-4 глобула под езика. Може да се използва няколко пъти дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: маркирани на опаковката.